Olympialaiset / Peking 2022 su 13.02. klo 15:10

Sveitsi - Tanska

Tanska pistää Sveitsin tiukoille! Jatkuuko poikkeuksellisen nuhainen viimeistely?

Sveitsi taisteli perjantaina urhoollisesti Tšekkiä vastaan, mutta joutui taipumaan jatkoajalla vähämaalisessa kamppailussa. Edelleenkin käkikellomaalle tuntuu tuottavan valtavan määrän töitä saada kiekko edes kertaalleen maaliin, eikä saman kaavan toistuminen lauantaina jaksaisi enää yllättää. Tanska kaatui Venäjän olympiakomitean joukkuetta vastaan saappaat jalassa, mutta se jatkaa kuin jatkaakin lohkokakkosena.

Kaikkien yllätykseksi Sveitsi vetäisi perjantaille ässän hihastaan ja vaihtoi kisa-avauksessa keskiviikkona loistavasti torjuneen Reto Berran sivuun aloittavan maalivahdin paikalta. Useita kausia NHL:ssäkin pelanneen kassarin korvasi EV Zug -maalivahti Leonardo Genoni, joka pelasi lopulta varsin mukavan ottelun Tšekkiä vastaan. On kuitenkin melko odotettavaa, että 35-vuotias Berra palaa tolppien väliin Tanskaa vastaan perjantaisen 2–1-voittolaukaustappion jälkeen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tanska on haastanut suurempiaan kahdessa ensimmäisessä kamppailussaan loistavasti ja voitettuaan kisa-avauksessa Tšekin 2–1-numeroin, se jatkaa lohkokakkosena kolmella pisteellään. Venäläiset iskivät vain kaksi maalia tanskalaisten verkkoon, mikä johti toki 2–0-tappioon, mutta oli jo toinen osoitus joukkueen kyvystä taistella kovempia ryhmiä vastaan. Suurella sydämellä pelaavalla joukkueella on erinomainen sauma, kun vastassa on maalintekonsa kanssa pahasti tuskaileva Sveitsi.

Pelivalinnaksi otetaan maksimipanostuksella, että maaleja syntyy korkeintaan neljä (alle 4,5). Jopa yllättävän vahvasti pelanneen Tanskan voittoa pelataan hieman viihteellisemmällä panostuksella kakkosvalintana. On melko uskomatonta, että joukkueella on sauma jopa lohkon kakkosena suoraan puolivälieriin olympialaisissa, mutta joukkue on pelannut laadukkaasti. Nähtyjen esitysten perusteella ennakkoarviot Tanskan suhteen on vedetty pahasti vihkoon – joukkue on kaukana heittopussista.

Pelaa tästä underia Betivellä! Saat avaustalletuksen tuplana aina sataan euroon asti, ja mikä parasta, bonusosassa on vain nelinkertainen kierrätys. Onko muualla ollut ongelmia kotiutusten kanssa? Nyt niitä ei tule – nostot saat tilillesi minuuteissa!

 

10 euroa pelirahaa