su 26.05. klo 21:20

Sveitsi - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Väsynyt Sveitsi ei enää veny – turnaus päättyy kisaisännän mestaruuteen!

Jääkiekon MM-kisat huipentuu sunnuntai-iltana kisaisäntä Tshekin sekä Sveitsin väliseen finaaliin. Vähämaalisten puolivälierien jälkeen Ruotsi sekä Tshekki tarjosi maalirikkaan ja äärimmäisen viihdyttävän näytöksen, jossa Tshekki lopulta tyylitteli voittoon lukemin 7-3. Kanadan ja Sveitsin välillä maaleja ei nähty samalla tahdilla, mutta draamaa saatiin senkin edestä ja lopulta Sveitsi vei ottelun voittolaukausten päätteeksi lukemin 3-2.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tshekiltä on jatkopeleissä nähty kaksi hyvin erilaista esitystä, kun ensin USA:n tähtisikermä kaatui pienimmällä mahdollisella erolla lukemin 0-1 ja perään Ruotsia vastaan Tshekki ei jättänyt hyökkäyspäässä paikkoja käyttämättä. Toisessa erässä puolustaja Jan Rutta olisi hyvinkin voinut lentää suihkun puolelle, mutta tilanteesta ei vihelletty jäähyä ja vain hetkeä myöhemmin Tshekki onnistui maalinteossa, eli myös hieman hyvää tuuriakin oli matkassa. Tshekillä ratkaisijoita riittää ja seitsemän maalia syntyi siitäkin huolimatta, että David Pastrnakin johtama ykkösketju ei kerännyt pisteen pistettä.

The arena exploded again. Lukas Sedlak makes it 6-3 for Czechia with a breakaway goal.🇨🇿🔥 #MensWorlds #SWECZE @czehockey

Myös Sveitsi lähti altavastaajana välieriin, mutta avauserässä Kanadan jäähyily antoi Sveitsille mahdollisuuden näyttää huippuvaarallista ylivoimaansa ja erätauolla taululla oli kahden maalin johtoasema. Kaksi seuraavaa erää mentiin täysin Kanadan komennossa, mutta ottelun kiistaton ykköstähti oli Sveitsin maalivahti Leonardo Genoni, joka esitti ison kasan huipputorjuntoja ja piti joukkuetta pelissä mukana vaikeilla hetkillä. Kanada lopulta kampesi tasoihin ja jatkoajalla molemmat joukkueet sai omat mahdollisuutensa, mutta lopulta voittolaukauksilla Sveitsi nappasi finaalipaikan.

👏SWITZERLAND IS OFF TO THE GOLD MEDAL GAME!🇨🇭
#CANSUI
#MensWorlds
@SwissIceHockey

Äärimmäisen hieno finaali on edessä ja Uhmapelaajat lähtee hakemaan Tshekin mestaruutta jo varsinaisen peliajan puitteissa(1×2). Kotiyleisön tuki tulee olemaan suuressa roolissa Tshekin mahdollisuuksien kannalta ja Ruotsia vastaan Tshekki onnistui ajoittain hurmostilassa viemään peliä mennen tullen. Yksi huomioitava asia on myös rasitus – Sveitsille jää useampi tunti vähemmän lepoaikaa ja se myös joutui pelaamaan erittäin raskaan ja puolustusvoittoisen ottelun Kanadaa vastaan – tämä koskee kenttäpelaajien lisäksi myös ilmiömäisen matsin maalilla pelannutta Genonia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tshekki” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.