Nations League ti 27.09. klo 21:45

Sveitsi - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester City tähti pelikiellossa! Voiko Tšekki jopa toistaa jymy-yllätyksen?

Sveitsi haki lauantaina yllätysvoiton vierasmatsissaan Espanjaa vastaan ja pelasi toistaiseksi parhaan ottelunsa Kansojen liigan lohkovaiheessa. Tšekki pääsi yllättämään ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa, mutta riittävätkö rahkeet vieraissa? Isäntien ykköstoppari nappasi korttitilinsä täyteen Zaragozassa, joten alakerran koostumus vaihtuu hieman – siitä huolimatta kotijoukkuetta pidetään selvähkönä ennakkosuosikkina kerroinasettelussa.

Tässä matsissa on kovat panokset siinä mielessä, että häviäjä lähtee B-sarjaan ja voittaja saa pitää paikkansa kärkiliigassa. Tšekki hävisi edellisessä kohtaamisessaan melko odotetusti Portugalille, joka pyyhki joukkueella lattiaa 0–4-numeroin. Kesäkuussa Sveitsi sai puolestaan tšekkiläisiltä šokkihoitoa, kun Prahassa päädyttiin loppulukemiin 2–1. Ottelusta on toki vierähtänyt tovi aikaa, mutta kokoonpanorunko on luonnollisesti sama.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Patrik Schick palasi tällä maaottelutauolla Tšekin peliasuun ensimmäistä kertaa aikoihin, mutta vielä portugalilaisia vastaan paikat jäivät missattua pilkkua lukuun ottamatta vähiin. On kuitenkin selviö, että Bayer Leverkusenin kaksikko – eli Schick sekä Adam Hlozek voi aiheuttaa ongelmia Sveitsi-alakerralle. Kauhunsekaisia ajatuksia herää jo siitä, että Manchester Cityn Manuel Akanji joutuu korttiltilin täyttymisen vuoksi sivuun ja vaihtoehtona tilalle on Fabian Schär. Tässä voi olla vieraiden paikka iskeä!

🇨🇭 Nati

@nati_sfv_asf
💪 Die Schweiz gewinnt erstmals in Spanien!
La Suisse s'impose pour la première fois de son histoire en Espagne !
La Svizzera vince per la prima volta nella sua storia in Spagna!

#natimiteuch #lanatiavecvous #lanaticonvoi #ESPSUI

Portugalia vastaan Tšekki-alakerta oli melkoista reikäjuustoa. Vaikka samaa laatua ei tällä kertaa ole vastassa, on myös Sveitsillä hyökkäyspäässä täsmäaseita. Espanjaa vastaan suuressa roolissa myös hyökkäyspäässä nähtiin Akanji, mutta toisen osuman viimeistellyt Breel Embolo palaa tutulle paikalleen yläkerrassa. On mahdollista, että tšekkiläisiä vastaan Murat Yakin muuttaa peluutustaan hieman ja nostaa esimerkiksi Mestarien liigassa sekä viime kaudella että alkaneella sesongilla tuhoa kylväneen Salzburg-hyökkääjän Noah Okaforin avaukseen.

Tšekin suurehko kerroin houkuttelee luokseen, mutta toisaalta isännillä on alla erinomainen suoritus Espanjaa vastaan ja se pääsee kotiyleisönsä eteen itseluottamus tapissa. Hieman on vieraita aliarvioitu ja Uhmapelaajat pitää etenkin Akanjin vaihtumista Schäriin todella suurena muuttujana. Pelivalinnaksi maistuu reilulla panostuksella, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Molemmat tekevät maalin – kyllä” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,90 (2 x 1,95).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 390€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 195€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!