U20 MM-kisat 2022 pe 12.08. klo 05:00

Sveitsi U20 - USA U20

Avausottelussaan vahvasti esiintynyt Sveitsi voi olla odotuksia kovempi vastus USA:lle!

Torstain ja perjantain välisenä yönä Sveitsi ja USA pelaavat turnauksen toisen ottelunsa. USA runteli Sveitsin turnaukseen valmistavassa ottelussa tylysti lukemin 6-1 viidellä avauserän osumalla eikä tässäkään taistossa ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Sveitsi kuitenkin oli avausottelussa tappiosta huolimatta vahva eikä USA tule ilmaiseksi pisteitä saamaan.

Sveitsin alku turnaukselle on äärimmäisen haastava, sillä avausottelussa se kohtasi Ruotsin ja nyt tulee vastaan lohkon toinen kova joukkue. Katseet on todennäköisesti jo hieman alkusarjan kahdessa viimeisessä ottelussa, joissa sillä on lähtökohdiltaan parhaat mahdollisuudet poimia pisteitä. Ottelu Ruotsia vastaan oli kuitenkin monella tapaa lupaava, sillä Sveitsi onnistui maalinteossa pariin otteeseen ja lähes kaksi erää se piti Ruotsin hyökkäyspelaamisen aisoissa. Kolmannen erän alku oli synkkä, sillä Ruotsi iski kaksi nopeaa maalia eikä loppukiristä tai viiden minuutin ylivoimasta huolimatta Sveitsi päässyt pisteille. Loppulukemiksi jäi 3-2.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

USA puolestaan kohtasi avausottelussa Saksan ja kyseisessä matsissa paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä. USA painoi heti alusta kaasun pohjaan ja Saksan voidaan sanoa selviytyneen erätauolle vain 2-0 lukemissa. USA jatkoi vahvasti ja iski toisen erän alkuun kaksi nopeaa osumaa ja selvässä johtoasemassa jalka alkoi nousta hieman kaasulta. USA hallitsi tapahtumia läpi ottelun eikä sillä ollut missään vaiheessa sen suurempaa hätää. Saksan kavennusmaali tuli ylivoimalla loisteliaan yksilösuorituksen avulla.

Sveitsi on toki jälleen selvä altavastaaja, mutta se onnistui pistämään Ruotsin erittäin koville eikä myöskään piste olisi ollut täysi vääryys. USA saa otteluun enemmän lepoaikaa, mikä toki on plussaa, mutta siitä huolimatta pelivalinnan osalta mielenkiinto kohdistuu Sveitsin tasoitusvetoihin. Sveitsi on materiaaliltaan todella paljon jäljessä ja yksilötaidon puute näkyi muun muassa Ruotsia vastaan hukattuina mahdollisuuksina ylivoimalla, mutta kurinalaisen puolustuspelin voimin se pystyy pitämään numerot tasaisina. Voittoa tuskin irtoaa, mutta +3,5 maalin tasoitus 1,80 kertoimella kelpaa lapulle.

10 euroa pelirahaa