to 28.12. klo 18:00

Sveitsi U20 - USA U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsille jäi vain luu käteen – saako luisteluvoimainen USA maalihanat auki?

Nuorten MM-kisojen parissa jatketaan jälleen torstaina, kun luvassa on kaksi ottelua. Saksa ja kisaisäntä Ruotsi huipentaa illan, mutta ensin käydään kamppailu Sveitsin sekä USA:n välillä. USA lähti turnaukseen selvästi Sveitsin edellä ja yhä puhutaan suuresta suosikista, mutta avausmatsien perusteella Sveitsiä ei kannata jättää täysin pois laskuista.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sveitsin kisaurakka alkoi keskiviikkona Slovakiaa vastaan tappiolla lukemin 3-0. Aikaisemmin Tshekin kaatanut Slovakia lähti matsiin selvänä suosikkina, mutta Sveitsi oli pirteällä esityksellä taistelemassa pisteistä aivan loppuun saakka. Sveitsi tuhlasi viisi ylivoimaa eikä se löytänyt keinoja Adam Gajanin ohittamiseen, vaikka laukauksia Sveitsi sai kiitettävät 36. Slovakia iski kaksi viimeistä osumaa tyhjiin.

Adam Gajan absolutely STONES Gregory Weber to keep this a 1-0 game! #WorldJuniors

USA kohtasi avausottelussa turnauksen yhden heikoimmista joukkueista Norjan. Lopulta USA vei voiton lukemin 4-1, mutta kyseessä ei ollut missään nimessä niin puhdas esitys mitä monet odotti. Norja oli ensimmäisen puoliskon loistavasti pelissä mukana, mutta maalivahti Trey Augustine piti joukkuetta pystyssä ja lopulta USA meni menojaan. Gavin Brindley osui kahdesti, mutta varsinkin kolmosketjussa toisilleen tutut Ryan Leonard, William Smith ja Gabe Perreault olivat jatkuvasti vaarallisia.

Gavin Brindley snipes his second of the game to give USA a 3-0 lead over Norway. #WorldJuniors

Ensimmäisten otteluiden perusteella Sveitsin pelaaminen varmasti houkuttelee monia, mutta Uhmapelaajilta löytyy edelleen luottoa USA:n suuntaan ja lapulle napataan sen yli 4,5 maalia(60min). Sveitsille ei lopulta jäänyt kovasta taistelusta huolimatta mitään käteen ja nyt vastaan asettuu lepopäivän viettänyt, erittäin luisteluvoimainen tähtisikermä. USA:lle jäi vielä parannettavaa, mutta hyökkäysalueen taitoa oli jo nähtävillä ja ainakin maalivahtipeli oli iskussa alusta alkaen.