Jääkiekon MM to 26.05. klo 20:20

Sveitsi - USA

Jatkuuko Sveitsin vahva marssi mitalipeleihin?

Sveitsi oli alkulohkovaiheessa dominoiva. Joukkue menetti ainoastaan yhden pisteen ja sai ison edun pudotuspeleihin keräämällä kaikista kisajoukkueista eniten pinnoja. Puolivälierissä joukkue kohtaa alkulohkossa kaksijakoisesti esiintyneen USA:n, jonka keräilyjoukkueesta ei ole käkikellomaalle vastusta.

Sveitsi mätti alkulohkossa eniten maaleja kaikista joukkueista. Kärkikentälliset olivat hyökkäyspäässä pitelemättömiä toki, mutta myös muut koostumukset ovat olleey yläkerrassa tehokkaita. Joukkueen sentterikalusto on eittämättä laadukkaimpia koko kisoissa, kun kahdessa kärkikentällisessä pelaavat turnauksen tähän asti paras pistemies Denis Malgin sekä Nico Hischier. Joukkue on pelannut todella aktiivista ja aloitteellista lätkää, mutta siitä huolimatta omissa on kolissut alle kahden maalin ottelukohtaisella keskarvolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sveitsi on USA:han verrattuna yhtenäisempi. Yhdysvaltojen ongelmaksi alkulohkovaiheessa muodostui se, että joukkue pelaa käytännössä ensi kertaa yhdessä. David Quinnilla riittää jälleen kerran mietittävää, kun vastassa on Sveitsin kaltainen vahva kollektiivi. Taitoeroahan joukkueilla ei edes käytännössä ole – luisteluvoimaa Sveitsillä on jopa NHL-tähtisikermää enemmän. Mikä tärkeintä, joukkueen yhteispelaaminen on joka tapauksessa monta potkua jenkkilaumaa edellä.

Tässä matsissa päästään hieromaan kunnon panostuksella betsit Sveitsille. Joukkueen esitykset ovat olleet loistavia, eikä USA:n taso riitä Helsingin alkulohkon voittajaa vastaan. Viihdyttävä kamppailu on taatusti tulossa, mutta käkikellomaa on kuitenkin vahvempi – kentän jokaisella osa-alueella.

h3>Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi 1×2 – Sveitsi kertoimella 2,07.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa