U20 MM-kisat 2022 ti 28.12. klo 23:30

Sveitsi - USA

Onko USA taas kuin joukko yksityisyrittäjiä jonottamassa koronatukia?

Sveitsi avasi kisaurakkansa maanantaina, kun se taisteli hyvällä ilmeellä Venäjää vastaan. Joukkueella olisi ehkä ollut mahdollisuus saada jopa enemmän, mutta lopulta se kuitenkin hävisi odotetusti. USA:n kisa-avaus oli niin ikään melkoisen nihkeä, ja vaikka joukkue Slovakian lopulta voittikin, ei se ainakaan hallitsevan mestarin elkein kaukalossa esiintynyt.

Lausannesta lähtöisin oleva Kevin Pasche oli kovassa helteessä Venäjää vastaan ja ottelun alussa kiekko poltteli Sveitsi-maalivahdin hyppysissä jonkin verran. Nähtäväksi jää, vaihtuuko maalivahti USA-kamppailuun. Toinen vaihtoehto tolppien väliin olisi vuotta vanhempi Andri Henauer, joka on torjunut pelaamissaan juniorimaaotteluissa varsin mallikkaasti tällä kaudella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sveitsillä oli paikkansa yllättää Venäjä useampaankin kertaan, mutta 4–2-lukemat jäivät loppunumeroiksi. USA sortui avausottelussaan hölmöilyyn Slovakiaa vastaan päästyään jo 3–0-johtoasemaan. Sen pelaaminen antanut mitään viitteitä siihen suuntaan, että hallitseva mestarijoukkue taistelisi kirkkaimmasta näissä kisoissa. Yksilötaitoa joukkueessa on enemmän kuin voi toivoa, mutta tekeminen muistutti kisa-avauksessa enemmän suomalaisia yksityisyrittäjiä jonottamassa koronatukia kuin joukkuepelaamista.

Sveitsi on laadukas joukkue, vaikka miehistössä ei olekaan yhtä paljoa tähtiloistoa kuin on totuttu näkemään. Kärkipuolustajat ja -hyökkääjät pystyvät tekemään tulosta kovempiakin maita vastaan, kuten maalit mieheen Venäjä-ottelussa iskeneet Attilio Biasca sekä Fabian Ritzman osoittivat. Taustoilta löytyy kuitenkin tukea, joka on kenties jopa laadukkaampaa Slovakiaan verrattuna.

Avausottelussaan USA sortui liialliseen ylimielisyyteen johtoasemassa, eikä siihen ole varaa Sveitsiä vastaan. Joukkuepelaamisessaan käkikellomaa onnistui huomattavasti hallitsevaa mestaria paremmin avausottelussa, joten sen päälle on hyvä rakentaa. Pelivalinnaksi otetaan, että USA voittaa korkeintaan kolmella maalilla (Sveitsi +3,5) ja pää märkänä täydellä panostuksella mennään. Koppaa Uhmapelaajien kohde markkinoiden kovimmalla kertoimella haltuun!

10 euroa pelirahaa