to 13.07. klo 15:30

Svitolina - Vondrousova

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ykkössijoitettu lauluun! Svitolina on uransa parhaassa iskussa vain kolme kuukautta äitiysloman jälkeen

Rautaisessa iskussa Wimbledoniin palannut ja ensimmäistä Grand Slam -finaalipaikkaansa metsästävä Elina Svitolina pudotti naisten sarjan suurimman yllätyksen kaatamalla ykkössuosikin ja maailmanlistan kärkinimen Iga Swiatekin puolivälierissä. Marketa Vondrousovan turnaus on niin ikään sujunut mallikkaasti eikä nainen sattumalta ole tässä vaiheessa mukana. Onko tulikuuma ukrainalainen kuitenkin liikaa?

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa itsellesi 25€ ilmaisveto Wimbledonin finaaliviikonlopulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Svitolinan vahvuutena on aina pidetty tasaisuutta, mutta tässä turnauksessa myös hyökkääminen on ollut todella rautaista. Esimerkiksi Swiatekia vastaan ukrainalainen voitti pitkälti tämän ansiosta pisteitä ykkössyötöllään peräti 82-prosenttisesti, mikä on todella kova suoritus. Vondrousovan pelityyli on kyttäilevän kärsivällinen. Svitolinaa vastaan aloitteita olisi kuitenkin tällä hetkellä pakko tehdä, jos voiton ja finaalipaikan mielii kaapia.

Kolme kuukautta sitten pelikentille palannut Svitolina käväisi äitiyslomalla, mikä tällä hetkellä tuntuu vaikuttavan turhankin voimakkaasti arvioihin iskukyvystä. Ennen turnausta pidettiin varmana, että se loppuu ukrainalaisen osalta lyhyeen. Svitolina on kuitenkin laittanut luun arvostelijoiden kurkkuun ja vaikuttaisi tällä hetkellä olevan uransa parhaassa iskussa. Toki Vondrousovalla on jo tähän mennessä kuusinkertaistanut voittosaldonsa Wimbledonissa – ei mikään kevyt saavutus sekään.

Edellisellä kierroksella Jessica Pegiulaa vastaan tšekkiläinen teki kuitenkin kymmenittäin helppoja virheitä, jollaisia Svitolinalta on nähty huomattavasti vähemmän. Helppojen virheiden lisäksi Vondrousovalla on taipumusta sortua turhan usein pehmeyteen, jonka kautta vastustajille – ainakin Svitolinan tapauksessa – aukeaa liikaa ilmaisia pisteitä. On jopa pieni yllätys, että Vondrousova on markkinan suosikki tähän matsiin ja Uhmapelaajat tykittää tiketille viidellä tähdellä Svitolinaa.

Nappaa 25€ ilmaisveto finaaliviikonlopulle!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Wimbledonin finaaliviikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.