Championship ma 27.02. klo 22:00

Swansea - Rotherham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Swansea on kehnossa iskussa – jopa köpöinen Rotherham pystyy hakemaan pisteitä Walesista!

Maanantain Championship-ottelu ei varsinaisesti ole mikään klassikko, mutta vedonlyönnillisesti puhutaan erittäin mielenkiintoisesta matsista. Swansea on sedimentoitunut Championshipin alempaan keskikastiin, ja Valioliigaan ei ole pienintä toivoakaan palata. Rotherham taitaa olla liian kehno Championshipiin, mutta liian hyvä League Oneen – joukkue taistelee jälleen sarjapaikastaan.

Swansea on ollut viime ajat melko huonossa hapessa: viidestä viime sarjaottelusta on onnistuttu yhden voiton myötä kairaamaan vain kolme pistettä. Kotiottelu viime viikolla Stokea vastaan oli vaisu, ja vieraat veivät ansaitut pisteet mukanaan. Russell Martin yrittänee tässä pelissä palata neljän pelaajan alakertaan, sillä joukkueen terveystilanne sallii sen. Sairastuvalla on kolme pelaajaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Rotherhamilla on matkaa putoamisviivaan viisi pistettä, sillä joukkue on ottanut itse asiassa ihan mukavasti pisteitä viime aikoina. Viime ottelussa Millers voitti Sunderlandin kotona 2-1 hyvän esityksen jälkeen. Grant Hall loukkaantui Sunderland -ottelussa, ja Matt Taylor onkin pakotettu tekemään alakertaan muutoksia. Pari muutakin miestä on sairastuvalla, mutta Yorkshiren ylpeys taistelee kovasti putoamista vastaan.

Swansea on aivan liian suuri suosikki kertoimissa, ja pelivalintaa ei tarvitse kovinkaan pitkään puntaroida. Rotherhamille otetaan puolen maalin händäri, eli jos pistekin lähtee Walesista mukaan, on veto kotona. Tässä on kyllä kertoimien suhteen positiivista odotusarvoa – William Hill auki ja betsiä sisään!

Kertoimet ottelulleSwansea - Rotherham27.02.2023