WTA la 04.06. klo 16:00

Swiatek - Gauff

Swiatek vie Ranskan avoimet ja tekee ennätyksen!

Iga Swiatek hallitsee tällä hetkellä naistennistä aivan suvereenisti. Swiatekin välierävoitto Daria Kasatkinasta oli jo Swiatekin 34. perättäinen. Jos sama tahti jatkuu loppuottelussa, Swiatek tekee 2000-luvun pisimmän voittosarjan yhdessä Venus Williamsin kanssa. Ja todennäköistä se onkin, vaikka vastustaja Coco Gauff on hyvän turnauksen pelannutkin. Gauff ehti perjantaina voittaa jo naisten nelinpelin.

Välierässä Swiatek piti pallot lyhyinä, eikä Kasatkina päässyt haluamiinsa palloralleihin. Puolattaren peli oli rentoa ja hän pääsi pelaamaan mukavuusalueellaan – parannus puolivälieristä oli huomattava. Tällä hetkellä Swiatekin voittaakseen vastustajalla pitää olla todella paljon tulivoimaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nuoresta iästä huolimatta Coco Gauff on jo kerennyt koluta kovimpia turnauksia jokusen vuoden. Jenkki on nuorin finalisti Roland Garrosilla yli 20 vuoteen. Erätappioita ei tähän turnaukseen ole WTA-listan 23. pelaajalle tullut, mutta kaaviokin on ollut nuorelle finalistille todella suosiollinen. Tositesti tulee vasta finaalissa. Yhtä helposti ei syötönmurtoja tule, kuin välierässä Martina Trevisaa vastaan.

Viimeksi pelaajat kohtasivat alkuvuodesta Miamissa, missä Swiatek oli selkeästi parempi. Voimasuhteiden ei luulisi keikahtavan näin äkkiä, vaikka Gauff hyvässä iskussa onkin. Suoran voiton kerroin Swiatekille on pelikelvoton, mutta pistehändäriin laitetaan pikkuyritys – tämä saattaa olla yllättävänkin selvä peli.

10 euroa pelirahaa