to 06.06. klo 16:00

Swiatek - Gauff

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Massakenttien kuningatar saa kovan vastuksen, mutta riittääkö sekään?

Iga Swiatek ja Coco Gauff kohtaavat Ranskan avoimissa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Vuonna 2022 Swiatek löi Gauffin finaalissa, ja viime vuonna puolatar oli vahvempi puolivälierissä. Molemmilla kerroilla maailmanlistan tämänhetkinen kolmonen jäi ilman erävoittoja. Tiukassa ne ovat tälläkin kerralla, sillä Swiatek on aivan uskomattoman vahva pelaaja massalla.

Käytä Winnerzin riskitön veto hyväksesi!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Swiatek on joutunut turnauksessa koville ainoastaan Naomi Osakaa vastaan – Osaka on ainoa tennisykköseltä erän saanut pelaaja. Neljännesvälierissä Anastasia Potapova ei saanut Swiatekilta peliäkään, eikä paljon parempaa vastusta tarjonnut puolivälierissä Marketa Vondrousova. Swiatek on aivan ilmiömäisessä iskussa – viimeksi hän on hävinnyt Stuttgartin välierässä Elena Rybakinalle.

Gauffin turnaus sujui pitkään ilman erätappioita, mutta puolivälierissä Ons Jabeur onnistui viemään jenkiltä avauserän. Viime syksynä US Openin voittanut tenniskomeetta on ollut vaikeuksissa Swiatekia vastaan: Gauff on voittanut yhdestätoista kohtaamisesta ainoastaan yhden. Swiatekin loistavat palautukset syövät Gauffilta syöttöedun, joka usein on ratkaiseva tekijä normipelaajia vastaan.

Gauff on loistavassa iskussa, mutta tässä matsissa on hyvinkin mahdollista, että maailman paras tenniksenpelaaja menee menojaan. Veto otetaan sille, että pelien määrä jää ottelussa korkeintaan kahdeksaantoista.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Alle 18.5 peliä ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.