League Two su 15.05. klo 14:00

Swindon - Port Vale

Swindon hyvässä putkessa!

League Twon nousupleijarit jatkuvat sunnuntaina varhaisen iltapäivän ottelussa. Swindon ja Port Vale olivat tasaisen runkosarjan kuudes ja viides joukkue – Port Vale sai runkosarjasta lopulta pisteen enemmän. Molempien play off -paikka varmistui vasta runkosarjan viimeisissä peleissä, josta sekä Swindon että Port Vale kairasivat voitot.

Swindon itse asiassa voitti neljä viimeistä runkosarjan peliään, ja ilman näin hyvää loppurypistystä wiltshireläisten kausi olisi jo loppunut. Viimeisessä ottelussa Swindon kaatoi vieraissa Walsallin komeasti 0-3. Tilanne on stabiili, eikä valmentaja Ben Garnerilla ole tuoreita poissaolohuolia, vaan päivän isännät pääsevät otteluun vakiintuneella kokoonpanolla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Port Valen jatko meni siinä mielessä tiukoille, että päätöspäivän voittoa edelsi kolme perättäistä tappiota. Vale sai valmentaja Darren Clarken takaisin voittopeliin – Clarke oli jonkun aikaa poissa lähipiirissä sattuneen kuolemantapauksen vuoksi. Koutsin saaminen takaisin piristi burslemilaisia sen verran, että paikka seitsemän sakissa irtosi. Loukkaantumistilanne ei ole pahanlainen vieraillakaan.

Hyvävireisen kotijoukkueen kertoimet ovat hieman kohollaan, joten niihin tartutaan sunnuntain aluksi määrätietoisesti, mutta maltilla. Ei neljä perättäistä voittoa mikään tae tulevasta ole, mutta kyllä se jonkunlaista selkänojaa antaa.

10 euroa pelirahaa