Dota 2 pe 15.10. klo 13:00

T1 - Vici Gaming

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vici Gaming itseluottamusta uhkuen F1:a vastaan

The Internationalissa porukka vähenee ja pidot paranee. Tänään lower bracketin pudotuspelisarjassa toisensa kohtaavat T1 ja Vici Gaming. Ottelupari on todella kovatasoinen, mutta eilisten näyttöjen perusteella Vici Gaming nousee papereissamme ennakkosuosikiksi. Pelivalintamme on Vici Gamingin voitto. Sarja ratkaistaan paras kolmesta -menetelmällä.

Vici Gaming kohtasi eilisessä pudotuspelisarjassa Evil Geniusesin. Vastakkain oli kaksi turnauksen kärkijoukkuetta, ja peliä hehkutettiinkin jälkikäteen turnauksen parhaaksi. EG oli lähellä voittoa, kun se vei ensimmäisen matsin nimiinsä ja johti toistakin ottelua selvällä marginaalilla. Vici Gaming kuitenkin antoi painetta oikeaan aikaan ja iski vastustajan heikkoon kohtaan, carry Razoriin. Lopulta Vici Gaming nousi niin upeaan voittoon, että Evil Geniusesin itseluottamus oli kolmannessa ottelussa aivan maissa ja VG purjehti koko sarjan voittoon.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

T1 kohtasi omassa sarjassaan Alliancen. Ruotsalaisjoukkueella ei ollut mitään palaa, vaan T1 purjehti jatkoon suorin voitoin 2-0. Tähän mennessä T1 ei ole vielä turnauksessa joutunut samanlaiseen testiin kuin Vici Gaming, joka on osoittanut huikeaa venymistaitoa tiukoissa paikoissa. Vastustaja kovenee kerralla hurjasti. Onko T1 valmis? Paperilla T1:a pidetään hieman keskitasoa ylempänä porukkana, kun taas VG kuuluu lähelle turnauksen kärkipäätä.

Vici Gaming esitti EG-sarjassa sen tasoista peliä, että sen pitäisi riittää turnauksen voittoon asti. Pystyykö VG pitämään tasonsa yllä? Uskomme kiinalaisjoukkueen mahdollisuuksiin ja pidämme heitä selvinä ennakkosuosikkeina ottelusarjaan F1:a vastaan. Kertoimissa ennakkosuosikki on F1, joten iskemme lapulle kakkosen Vici Gamingin voitolle.