ATP ma 27.06. klo 18:00

Taberner - Opelka

Pääseekö Reilly Opelka vieläkään eroon järkyttävästä määrästä helppoja virheitä?

Reilly Opelka konttasi viime vuoden Wimbledonissa pahasti putoamalla heti avauskierroksella. Tällä kertaa vastaan tulee tuoreempi tuttavuus, espanjalainen Carlos Taberner, joka tarjoilee varmasti laadukkaan haasteen yhdysvaltalaiselle. Etenkin Opelkalle tämä turnaus on iso näytön paikka, sillä mies jäi Ranskan avoimissa avauskierrokselle.

Valmistavat ottelut eivät tosin lupaa hyvää vankkarakenteiselle ja kovat peruslyönnit hallitsevalle yhdysvaltalaiselle. Opelka on myös Ranskan avointen jälkeen jäänyt Lontoossa ja Eastbournessa avauskierrokselle. Valmistavissa skaboissa yhdysvaltalainen ei voittanut erääkään Alex De Minauria sekä maanmiestään Maxime Cressyä vastaan. Parhaimmillaan Opelka pystyy haastamaan kovimmatkin pelaajat, eikä tämä turhaan ole 18. sijalla maailmanlistalla, mutta hyvän ja huonon matsin ero on liian iso. Hiljattain on nähty enemmän heikkoja esityksiä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Taberner on mielenkiintoinen nimi. Miehen parhaat suoritukset niin Challenger-turnauksissa kuin myös ATP-tasolla ovat tulleet massalla. Opelkalle hyvin liikkuva espanjalainen voi kuitenkin tuottaa haasteita. Yhdysvaltalainen on hieman jäänyt viime aikoina See a ball hit a ball -tyyppiseen pelaamiseen, eikä luovuutta oikein tunnu löytyvän. Helppoja virheitä tulee reilusti, eikä tasaisuus ole kovin korkealla tasolla.

Tässä matsissa saattaa olla Tabernerilla jopa yllätyssaumaa, mutta kupongille maistuu runsas pelimäärä. Opelkan syöttöä ei ole ikinä helppoa murtaa, joten sopii olettaa että geimejä nähdään per erä keskiarvolla kymmenisen kappaletta. On vaikeaa uskoa, että yhdysvaltalainen ainakaan puhtain erävoitoin hommaa hoitaa. Betsivalintana toimii yli 36,5 peliä -kohde.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa