NHL ke 07.12. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö edes Husson päälläseisonta? Lämää Lightningia lapulle ja ota 25€ ilmaisveto taskuun!

Betsaa Tampa Bay Lightningia Uhmapelaajien pelisuosituksella ja saat 25€ ilmaisvedon. Katso toimintaohjeet vihjeen lopusta!

Pystyykö edes Detroit Red Wingsin huippuvireinen suomalaismaalivahti estämään Tampa Bay Lightningin ylivoimaisia murskajaisia? Suhteessa mittavaan loukkaantumislistaansa siipiveikkojen meno on ollut ihmeellisen hyvää tuloksellisesti ja lukuisten voittojen takana on ollut nimenomaan vahva maalivahtipelaaminen. Viime aikoina joukkueen todellinen taso on kuitenkin näyttäytynyt karulla tavalla ja nyt vastassa on jälleen absoluuttinen huippujoukkue.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Detroit oli hiljattain neljän ottelun voittoputkessa ja siitä saa pitkälti kiittää Ville Husson valovoimaisia esityksiä. Neljässä edellisessä kamppailussaan Red Wings on kuitenkin kontannut sekä Torontoa, Buffaloa että Vegasia vastaan. Edes vaivainen voitto Columbus Blue Jacketsista maanantain vastaisena ei yönä ollut erityisen lupauksia herättävä. Tampa Bay Lightning on saanut rivinsä parsittua kasaan ja keskiviikon vastaisena yönä nähtäneen Detroitin todellinen taso, kun vastassa on absoluuttinen huippujoukkue.

Kauden avausneljänneksen sivussa ollut Anthony Cirelli palasi 4–3-voitossa Torontoa vastaan kehiin pitkän huilin jälkeen ja oli heti käänteentekevä pelaaja. Voittomaalin jatkoajalla tarjoillut sekä niin ikään 1–1-tasoituksen syöttänyt kahden suunnan kanadalaissentteri otti oman paikkansa salamapaitojen kolmosvitjan keskellä. Cirellin paluun myötä Lightningilla on paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla.

Red Wingsillä puolestaan poissaolijoiden lista on pitkä kuin nälkävuosi. Jakub Vrana on edelleen sivussa henkilökohtaisista syistä, Robby Fabbri puuttunee koko loppukauden ja myös Filip Zadina on pitkäaikaisloukkaantuneena telakalla. Matt Luff, Elmer Söderblom, Gustav Lindström sekä tähtihyökkääjä Tyler Bertuzzi ovat niin ikään sivussa hiljattain kokoonpanosta pudonneen Mark Pysykin tavoin.

Valitettavasti edes Husson huippusuoritukset eivät pelasta Detroitia keskiviikkoyönä ja Lightning vyöryy murskaavaan voittoon. Jon Cooperin miehistöltä voi odottaa entistä kliinisempiä suorituksia, kun edelleen hämmästyttävän aliarvostettu Cirelli on takaisin. Kolmossentterin todellinen arvo joukkueelleen saattaisi olla rinnastettavissa esimerkiksi Nikita Kutšerovin vastaavaan, vaikka täysin erilaisista pelaajista on tietysti kyse ja vertailu ei ole kivaa. Joku voisi väittää, että kanadalaisen merkitys on jopa suurempi. Tästä saisi täysin erillisen analyysin aikaiseksi ja nyt ei ole sen aika. Kotivoittoa vähintään kahdella maalilla (Lightning -1,5) sullotaan pää märkänä lapulle.

Pelaa Lightningin voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ repaleista Detroitia vastaan kohteella Tampa Bay Lightning -1,5, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tampa Bay Lightning -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta betsin tuloksesta ja heti Lightningin matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.