NHL la 01.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea ongelma seuraa Lightningia! Miksi ihmeessä New York Rangers ei ole kertoimissa ennakkosuosikki?

Tampa Bay Lightning painiskelee tällä hetkellä isojen maalivahtiongelmien kanssa. Perjantain vastaisen yön kamppailussa omissa kolisi peräti yhdeksän kertaa paikalliskamppailussa, eikä keskiviikkoinen paluukamppailukaan suuria ilonhuutoja aiheuttanut. Yhteensä ainakin kuusi isäntien pelaajaa on koronaviruksen takia sivussa kokoonpanosta ja vieraiden tilanne on siltä osin huomattavasti parempi – silti New York Rangers on altavastaaja kertoimissa.

New York Rangersilla on ainoastaan neljä pelaajaa sivussa koronatartuntojen vuoksi. Jarred Tinordi, Ryan Lindgren sekä Kevin Rooney puuttuvat kenttäpelaajista ja lisäksi sivussa on maalivahti Aleksandr Georgijev. Igor Šestjorkin palasi joukkueen tolppien väliin edellisessä ottelussa Florida Panthersia vastaan ja mies jatkanee maalilla myös Tampassa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä on käsissään iso maalivahtiongelma. Sekä Andrei Vasilevski että Brian Elliott ovat koronatartuntojen vuoksi sivussa joukkueen kokoonpanosta, mikä on eittämättä kostautunut edellisissä kamppailuissa. Kahdessa ottelussa NHL:n jatkumisen jälkeen Lightningin verkkoon on tehty yhteensä 13 maalia. Vielä keskiviikon vastaisena yönä se toki onnistui nappaamaan 5–4-jatkoaikavoiton Montreal Canadiensia vastaan.

Molemmissa tauon jälkeen pelatuissa otteluissa tolppien välissä aloittanut AHL-vahti Maxime Lagace on torjunut prosentilla 82,76% ja edellisessä kamppailussa mies vaihdettiin sivuun Hugo Alnefeltin tieltä päätöserään. Florida Panthers yllätti ruotsalaisvahdinkin kolmesti ja voitti ottelun lopulta murskalukemin 9–3. Nähtäväksi jää, kumpi on salamapaitojen arpa luukulle seuraavassa ottelussa, mutta odotukset eivät ole erityisen korkealla.

Rangers hävisi niin ikään Floridassa, tosin huomattavasti maltillisemmin, loppulukemin 4–3. Joukkueen ilme oli pistemenetyksestä huolimatta erinomainen, eikä sillä koronatartuntojen lisäksi ole loukkaantuneena sivussa kuin Sammy Blais. Isäntien osalta koronatapaukset eivät suinkaan lopu maalivahteihin. Ainakin Anthony Cirelli, kovavireinen Tylor Raddysh sekä puolustajat Mikhail Sergatšev ja AHL:stä puolustuspäähän paikkaamaan otettu Andrej Sustr kärsivät Covid-19 -taudista. Lisäksi Nikita Kutšerov sekä Erik Cernak ovat loukkaantumisten vuoksi poissa.

Uhmapelaajia ihmetyttää suuresti ottelun kerroinasettelu, joka takaa vieraiden voitolla peräti kolminkertaisen palautuksen. Ovatkohan 1X2-kertoimissa menneet joukkueet sekaisin? Meitä kiinnostaa voittaa, joten uuden vuoden kunniaksi taskut täytetään betsaamalla Rangersia astetta reilummalla panostuksella!