NHL ke 08.06. klo 03:00

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Hallitseva mestari on ollut vastaantulija! Ottaako New York Rangers kolmannen kiinnityksen?

Tampa Bay Lightning tuli ottelusarjaan vahvasti mukaan edellisessä ottelussa, kun se kipusi kahden maalin takaa ohitse. Kolmospelin ensimmäinen puolisko meni kuitenkin edelleen täysin Rangersin hallinnassa, kuten myös pari avauskamppailua. Tähän saakka newyorkilaisjoukkue on ollut tässä sarjassa selvästi hallitsevaa mestaria parempi. Vaikka Lightning sai edellismatsissa voiton, on ottelusarja edelleen 2–1-tilanteessa vierailijalle, jolla on mahdollisuus pistää homma katkolle kotiyleisön eteen.

New York Rangers on pystynyt vastaamaan Tampa Bayn laadukkaaseen erikoistilannepelaamiseen ja erityisesti Mika Zibanejad on ollut todella liekeissä. Toki ei sovi unohtaa, että tasakentällisin Rangers on ollut selvästi parempi joukkue tässä sarjassa. Gerard Gallantin miehistö on voittanut kaksinkamppailut ja irtokiekot ottelusarjan alussa jopa yllättävän selvällä edulla. Lisäksi joukkue on pystynyt olemaan äärimmäisen tehokas ja luomaan riittävästi maalipaikkoja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toki Lightningin kokemusta menestymisestä ja ottelusarjojen kääntämisestä ei voi vähätellä, mutta ilman Brayden Pointia pelaavalla salamamiehistöllä on edelleen todella suuri vuori kiivettävänään. Rangers on ollut kolmessa ensimmäisessä matsissa kokonaiskuvassa jopa selvästi parempi. Nähtäväksi jää, vieläkö Jon Cooperilla on ässiä hihassa joukkoineen, mutta tällä hetkellä vieraskertoimet houkuttelevat vahvasti luokseen. Varmasti tasaisempi ottelu aiempiin nähden on jälleen tiedossa, eikä jatkoaika ole poissuljettu. Nelospelillä on todella suuri vaikutus koko ottelusarjan voiton kannalta.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto. Kun talletat 25 € Luckycasinolle ja pelaat sillä Rangersille, saat betsin riskittömänä. Jos se osuu, voit heti nostaa voittosi pankkitilillesi (37,5€ + 25€ panos). Mikäli vihje jostain syystä ei osuisi, saat panoksen takaisin ja kotiutettua suoraan (ILMAN KIERRÄTYSTÄ). Tämän paremmaksi ei tarjous mene! Tästä pääset tallettamaan Luckylle.

10 euroa pelirahaa