NHL pe 27.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumman putki katkeaa? Salamapaitojen valmentajan Jon Cooperin resepti toimii ainakin kotiotteluissa!

Boston Bruins metsästää jo seitsemättä perättäistä voittoaan, mutta nyt on luvassa kova testi. Tampa Bay Lightning on ollut erityisesti kotiotteluissaan käsittämättömän rautaisessa iskussa – edellinen tappio Amalie Arenalla tuli yli kuukausi sitten. Sairastilanteestaan Lightning saa niin ikään pienoisen edun, koska se yhä täysin terveenä.

Vierailla on muutama poissaolo, kun ainakin Matt Filipe, Tomas Nosek sekä Jake DeBrusk jatkavat sairastuvalla. Ensin mainittu saattaa tämän hetken tiedon mukaan palata kehiin jo tammikuun puolella, mutta ei vielä Lightningia vastaan. Nosek ja Debrusk puolestaan ovat telakalla pitkälle helmikuulle. Lightning puolestaan on jälleen liikkeellä parhaalla kokoonpanollaan. Ottelun lähtökohdat numeroina ja muutenkin ovat todella tasaiset, joten tätä ei sovi jättää huomiotta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Toinen tärkeä asia pienten marginaalien kamppailussa on ehdottomasti erikoistilannepelaaminen, jossa isäntä on selvästi kirinyt hiljattain. Ylivoimalla (26,9%) Jon Cooperin miehistö on jo sarjan kolmanneksi paras joukkue. Toki Bruinsin potentiaali erikoistilanteissa on niin ikään tiedossa ja alivoimalla se on puolestaan koko NHL:n vahvin (86,8%). Tampa on toki niin ikään pelannut keskivertoa paremmin vajaalla (80,4%).

Kun Bruins on voittanut tusinan otteluita peräkkäin, on sitä helppoa yliarvioida – todellisuudessa neljä voitoista on tullut heittopusseja vastaan ja seuraava haaste on täysin eri tasolla. Lightning nousee Uhmapelaajien papereissa hienoiseksi ennakkosuosikiksi eikä vähiten kotietunsa ansiosta. Vaikka sen merkityksestä NHL:ssä on kiistelty vuosikausia, ei salamapaitojen kymmenen perättäisen kotivoiton putki ole tullut sattumalta. Amalie Arenalla Lightning on valttia ja lopullinen kotivoitto nousee pelivalinnaksi.

Betsaa Lightningille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tampa Bay Lightning), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tampa Bay Lightning” 25€ panoksella ja voit voittaa 48€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.