NHL la 09.04. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins

Edes David Pastrnakin puuttuminen ei jarruta! Boston Bruins dominoi hallitsevaa mestaria

Tampa Bay Lightning on esiintynyt viime kierroksilla alavireisesti. Joukkue on ottanut tukkaan jo kolmessa ottelussa peräkkäin, kun Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs sekä viimeisimpänä Washington Capitals ovat olleet sitä parempia. Edelliset keskinäiset kohtaamiset Boston Bruinsia vastaan ovat olleet totaalista näytöstä massachussettslaisilta (meniköhän kirjoitusasu nyt nappiin?). Joka tapauksessa me Uhmapelaajilla emme ymmärrä, miten Bostonin kerroin voi ylipäätään alkaa kolmosella tässä matsissa.

Jon Cooperin miehistö on hävinnyt kolmesti peräkkäin. Tappioista kaksi on tullut kotona – toinen niistä tuli käsittämättömän sulamisen seurauksena, kun Lightning-legenda Martin St. Louisin luotsaama Montreal haki jatkoaikavoiton maalein 4–5. Jälkimmäisessä salamapaidat puolestaan nöyryytettiin pahasti maanrakoon Toronto Maple Leafsin 2–6-voitossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

David Pastrnak on sivussa, mutta tähtihyökkääjä saattaa hyvinkin pelata vielä tällä vieraskiertueella. Joka tapauksessa Boston on ollut viime aikoina vahva ja kakkoskentälliseen nostettu Tomas Nosek oli hyvä edellisessä kamppailussa Detroit Red Wingsiä vastaan yllätystappiosta huolimatta. On syytä muistaa, että viime aikaisia keskinäisiä kohtaamisia on dominoinut Bruins. Tammikuussa joukkue haki 2–5-vierasvoiton niin ikään Amalie Arenalla pelatussa kamppalussa. Viimeisimmässä ottelussa, joka pelattiin puolestaan TD Gardenissa, Boston oli niin ikään vahvempi – sillä kertaa maalein 3–2.

Olkoonkin, että Pastrnak on sivussa, tuntuu Bruinsin kerroin melkoiselta ylilatingilta. Tässä päästään pelaamaan lopullista vierasvoittoa astetta reilummallakin panostuksella. Isäntä on ollut viime aikoina aneeminen, eikä se missään tapauksessa ole tämän lähtökohtaisesti melko tasaisen parivaljakon kohtaamisessa näin suuri altavastaaja. Vieraita lopullisena lapulle ja nauraen pankkiin!

10 euroa pelirahaa