NHL ke 21.04. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko loistava maalivahtipelaaminen taas ensi yönä keskiössä?

Ensi yönä Tampa Bay Lightning ja Carolina Hurricanes käy jälleen taistoa divisioonan kärkisijoista. Kaksikko kohtasi viime yönä Tampa Bayn viedessä voiton, mutta ottelu oli odotetun tasainen ja siihe tuskin tulee muutosta tulevana yönä. Kyseessä on kaksi erittäin hyvää hyökkäyssuunnan joukkuetta, mutta siitä huolimatta vähämaalisuus kiinnostaa peli-idean kannalta. Myös Carolinan lopullinen voitto kelpaa lapulle.

Kahden huippujoukkueen välille oli odotettavissa viihdyttävää jääkiekkoa ja sitä oli myös tarjolla. Carolinan virhe keskialueella tuotti ensimmäisen erän jälkimmäisellä puoliskolla Tampa Baylle läpiajon eikä Aleksander Killorn erehtynyt. Toisen erän alkuun Brayden Point ohjasi kotijoukkueen ylivoimalla 2-0 johtoon, mutta erän puolessa välissä myös vieraat onnistuivat ylivoimalla. Varsinaisen peliajan viimeiseksi osumaksi jäi Brady Skjein tasoitus kolmannen erän alussa. Voitto meni lopulta Tampa Baylle jatkoajalla. Paikkoja lisäosumille aukesi, mutta maaleilla kassarit näytti miksi valmennus voi heihin luottaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Maalivahtipeli on kummallakin joukkueella avainasemassa ja loistavaa työskentelyä nähtiin myös viime yönä. Kovan vastuksen edessä Tampa Bay näytti jälleen enemmän omalta itseltään, vaikka Steven Stamkosin poissaolo on paha takaisku laajasta rosterista huolimatta. Carolina on ollut läpi kauden puolustussuuntaan hyvä ja se on myös pystynyt hallitsemaan maalipaikkatilastoja, mutta viime yönä sille sattui muutama varsin suuri nukahdus ja joukkue joutuu kiittämään Petr Mrazekia parista huippupelastuksesta. Ottelun kuvan tuskin suuremmin muuttuu, mutta Carolinan on oltava huolellisempi omassa päädyssä.

Vaikka molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on loistavalla tasolla, kelpaa jälleen under lapulle. Kovaa kamppailupelaamista on luvassa, sillä kärkisija varmasti molempia joukkueita houkuttelee. Tampa Bayn maalilla Andrei Vasilevski joutuu kantamaan suurta vastuuta ja vaikka kyseessä on peräkkäiset pelit, ei lepuutusta ole välttämättä luvassa. Carolinalla puolestaan löytyy Mrazekille tuuraaja, joten maalivahtipelin voidaan odottaa olevan jälleen loistokasta. Carolina on ollut tällä kaudella ja etenkin viime aikoina kaksikosta hieman parempi, joten Uhmapelaajien papereissa otteluun lähdetään 50-50 asetelmista. Vasilevskin mahdollinen lepuutus laskisi underin arviota, mutta puolestaan nostaisi Carolinan mahdollisuuksia useamman prosentin.