NHL ke 10.11. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nikita Kutšerov ei ole paikattavissa edes Tampa Bay Lightningissa – niistääkö Carolina Hurricanes pisteet?

Edellisessä ottelussaan pisteet Ottawa Senatorsin vieraana hakenut Tampa Bay Lightning kohtaa seuraavana kotijäällään Carolina Hurricanesin, joka hävisi Floridan vierailun avausosassaan Panthersille selkeästi 5–2-numeroin. Kyseessä oli kuitenkin vasta sesongin avaustappio hurrikaanimiehistölle. Nähtäväksi jää, onnistuuko se napsimaan pisteet hallitsevalta mestarilta.

Tampa Bay Lightning ei ole vakuuttanut parhaalla mahdollisella tavalla alkukaudella. Viime aikoina voittoja on irronnut jokunen enemmän, mutta esimerkiksi 5–3-voitossaan Ottawa Senatorsin vieraana lauantaina joukkue teki luvattoman paljon helppoja virheitä kiekon kanssa. Lisäksi joukkueen erikoistilannepelaaminen ja etenkin tekeminen ylivoimalla on todella kaukana parhaasta potentiaalista.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Nikita Kutšerovin poissaolo on todella suuri lovi paitsi Tampa Bayn tulosyksikkössä myös ylivoimapelaamisessa. Venäläistähti näytteli todella suurta roolia viime kesän pudotuspeleissä ja tämän panos ei missään tapauksessa ole korvattavissa. Viime kauden jälkeen Lightning menetti myös Barclay Goodrowin sekä Blake Colemanin, joiden rooleissa alkukaudella pelanneet Pierre-Edouard Bellemare sekä Corey Perry eivät yllä läheskään samalle tasolle. Kutšerovin lisäksi toinen merkittävä poissaolija on Mikhail Sergatšev, joka on pelikiellossa.

Carolina on ollu selvästi salamapaitoja edellä tuloksissa ja tilastoissa alkukaudella. Pelillisesti joukkueella riittää tekemistä, mutta Rob Brind’Amour on saanut joukkoineen heti hyviä kokemuksia. Kymmenessä ottelussaan joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran ja koviakin päänahkoja on tullut. Vieraiden ainoat poissaolijat ovat Nino Niederreiter sekä Brett Pesce. Uhmapelaajat uskoo, että sellainen on jälleen luvassa ja pelivalinnaksi poimitaan Hurricanes-voitto moneyline-markkinassa. Muista tsekata myös Betsafen käsittämättömän kova tarjous! Veikkaamalla kymmenellä eurolla lopullista voittajaa mihin tahansa änärimatsiin saat peräti satasen edestä ilmaisvetoja.