NHL ti 21.06. klo 03:00

Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

Iskevätkö Colorado Avalanchen supertähdet taas rökälenumerot taululle?

Tampa Bay Lightning hävisi NHL:n toisessa finaalimatsissa murskanumeroin 7–0. Ottelu oli käytännössä ohi jo avauserässä ja salamapaidat täysin vastaantulijana. Colorado Avalanche avasi ihanteellisesti Lightingin tarjoamaa paineistusta ja valkopaidat höntyilivät yllättävän pahasti itsensä pihalle. Seuraava matsi on koko ottelusarjan kannalta käänteentekevä. Vieläkö Lightningilla on keinoja ilmoittautua mukaan taistelemaan kannusta, vai meneekö lumivyörymiehistö menojaan?

Jon Cooperin joukkueella riittää edellisen väännön jälkeen mietittävää oikein kunnolla. Paluu kotiyleisön eteen Amalie Arenalle on toki piristänyt ennenkin, mutta onko Avalanchen hyökkäysvoima liikaa? Kärsivällisyys vaikutti hieman loppuneen Lightningilla toisessa osaottelussa, kun se yritti iskeä Ball Arenassa violettipaitoja vastaan kovalla paineella, mutta ylihyökkäämiseksi ja tyhjänpäiväiseksi ryntäilyksi jo ottelun avauserässä mennyt suorittaminen eskaloitui lopulta käsittämättömään murskatappioon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On melko selvää, että Lightning ei voi samalla tavalla höntyillä seuraavassa ottelussa. Toki on muistettava, että näissä paikoissa salamapaidat on ollut aiemminkin tänä keväänä. Kotonaan Tampa on pelannut vahvemmin kuin vieraissa ja ollut erinomainen myös erikoistilanteissa. Joukkueen on kuitenkin ensimmäisenä saatava tasapainoa pelaamiseensa ja pystyttävä tavalla tai toisella jarruttamaan vieraiden hyökkäämistä – siinä se tosin kohtuullisesti onnistui avausmatsissa, joka päättyi 4–3-numeroin jatkoajalla.

Pelivalinnaksi kolmanteen kamppailuun otetaan, että maaleja syntyy varsinaisella peliajalla korkeintaan neljä (alle 4,5). Tampa Bay Lightning pyrkii varmasti minimoimaan vieraiden ylivoimahyökkäykset ja ottamaan vähemmän riskejä sekä hyökkäyspäässä että kiekollisena. Ottelu on toki molempien joukkueiden kannalta todella tärkeä ja käänteentekevä koko sarjan kannalta. Lähtökohdat ovat huomattavan erilaiset verrattuna kahteen ensimmäiseen kamppailuun. Ei olisi suuri yllätys, vaikka maalit olisivat kortilla ja vähämaalisuudelle saadaan erinomaisia kertoimia. Avaa tästä tili TonyBetille, iske betsi kiinni ja hyödynnä 100% ensitalletusbonus.

10 euroa pelirahaa