NHL ma 27.06. klo 03:00

Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

Onko Tampa Bay Lightning taas kuin peura ajovaloissa? Mikko Rantanen ja kumppanit ansaitsevat kannun!

Tampa Bay Lightning selvitti ensimmäisen ottelupallon Ball Arenassa. Kuin ihmeen kaupalla joukkueella vaikuttaa olevan kykyä voittaa kaikki ottelunsa paineen alla. Tästä on nähty toisteisesti esimerkkejä tänä keväänä. Tässä finaalisarjassa salamapaidat on kuitenkin ollut selvästi huonompi joukkue lähes kaikilla osa-alueilla. Maalivahtipelaamisen osalta isäntä kuitenkin vetelee tällä hetkellä naruista – lähes kaikki muu on tosin Avalanchen heiniä.

Colorado Avalanche on ollut numeroiden valossa melko ylivoimainen finaalisarjassa. Tampa Bay Lightning roikkuu kuitenkin edelleen pelottavasti mukana ja se on vahvasti Andrei Vasilevskin ansiota. Ottelusarjan alun jälkeen maailman parhaaksi useiden arvostettujen asiantuntijoiden ja median toimesta tituleerattu koppari kasasi itsensä uskomattomalla tavalla. Darcy Kuemper ei puolestaan ole numeroiden valossa saati muutoinkaan onnistunut yhtä hyvin kuin virkaveljensä ja siinä piileekin Lightningin iskun paikka.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Pelillisesti Colorado on kuitenkin dominoinut tätä finaalisarjaa käsittämättömän suvereenisti voittaen vaaralliset maalipaikat käytännössä kaikissa otteluissa. Jopa jatkoajalle menneet kamppailut ovat vaikuttaneet olevan melko selvästi Avalanchen heiniä. Erikoistilanteissa Lightning on tunnetusti hyvä, mutta Brayden Pointin puuttuminen tai puolikuntoisuus syö terävimmän pelotteen pois. Nikita Kutšerov iski komean lämärimaalin edellisessä kamppailussa ylivoimalla, mutta muutoin tähtipelaajan esitykset ovat jääneet tärkeimmillä hetkillä piippuun – kenties myös ottelusarjan kolmosmatsissa tullut loukkaantuminen painaa taustalla.

Vieraiden joukkueessa on käsittämätön määrä taitoa ja voisi pitää pienenä ihmeenä, jos se ei lopulta tätä ottelusarjaa voita. Lightning on ollut kuin peura ajovaloissa verrattuna Mikko Rantasen sekä Artturi Lehkosen tähdittämään lumivyörymiehistöön ja Jon Cooperin joukkojen matkaa katkennee jo seuraavassa matsissa. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden lopullinen voitto maksimipanostuksella, joten ei muuta kuin puita uuniin! Avaa tästä pelitili Sportazalle ja nauti NHL-finaaleista herkullisimmalla markkinavalikoimalla sekä ykköskertoimilla.

10 euroa pelirahaa