NHL ke 11.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Murskavoitolla rahoille! Betsaa Lightningille repaleista Columbusta vastaan ja saat 25€ ilmaisvedon

Tampa Bay Lightning pelaa vuoden ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikon vastaisena yönä. Pari kamppailua peräkkäin vieraissa hävinnyt isäntä on suursuosikki voittamaan ottelun heikkoa ja repaleista Columbus Blue Jacketsia vastaan. Rumat numerot eivät olisi yllätys, sillä vierailija kuuluu sarjan hitaimpiin joukkueisiin ja Lightningin pelinopeus on aivan toiselta planeetalta.

Kotijoukkueen tilanne on parista perättäisestä vierastappiosta huolimatta hyvä. Amalie Arenassa joukkue on voittanut peräti seitsemän ottelua putkeen ja latonut tällä otannalla peräti 30 maalia. Vierailija joutuu erittäin koville, sillä loukkaantumisia on hurja määrä ja Johnny Gaudreaun sekä Patrik Laineen muodostama supertähtikaksikko on vaellellut viime aikoina pahasti varojen mailla.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Puolustuspäästä Zach Werenski ja Jake Bean ovat varmuudella sivussa – lisäksi Nick Blankenburg on luultavasti sivussa. Hyökkääjistä ainakin Justin Danforth, Jakub Voracek, Boone Jenner, Jegor Tšinahov sekä Ethan Robinson lienevät sivussa. Kotijoukkue Lightning pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan, joten miehistöjen välillä oleva kuilu on tavallistakin syvempi.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Lokakuun puolivälissä salamapaidat hakivat Ohiosta suvereenin 2–5-voiton ja tuoreempi – joulukuun puolivälin paikkeilla Tampassa pelattu – kamppailu päättyi murskaavasti Jon Cooperin miehistön voittoon maalein 5–1. Yllätystä ei ole tälläkään kerralla tiedossa ja Lightning napannee rutiininomaisen voiton, kun se pääsee pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kolmella maalilla (Tampa Bay -2,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Tampa Bay -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tampa Bay -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.