NHL ke 27.04. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets

Tampa Bay Lightning on herännyt! Kokkaileeko joukkue murskanumerot taululle neljättä kertaa peräkkäin?

Tampa Bay Lightning voitti paikallismatsissa Florida Panthersin edellisessä ottelussaan ja joukkue on äitynyt huimaan kevätvireeseen pudotuspelien kynnyksellä. Viime vuosien mestaruuskoneisto teki jälleen täsmähankintoja, jotka ovat alkaneet lunastaa ruutujaan ja joukkue on napannut kolme murskavoittoa peräkkäin. Erikoistilannepelaaminen ja etenkin ylivoima on näyttänyt pitkästä aikaa tutulta salamatekemiseltä supertähtien johdolla – muutaman perättäisen voiton aikana joukkue on kokkaillut 22 täysosumaa.

Kolmessa edellisessä matsissaan täysin pysäyttämätön Tampa Bay Lightning metsästää seuraavaa murskavoittoaan ilman panosta pelaavan Columbus Blue Jacketsin kustannuksella. Vierailla on muutamia pahoja poissaoloja – maalivahdit Joonas Korpisalo sekä Daniil Tarasov ovat sivussa. Telakalla ovat myös Patrik Laine, Boone Jenner, Alexandre Texier sekä Zach Werenski. Kun jo valmiiksi kapeammalla materiaalilla operoivan vierailijan miehistöstä puuttuu tällainen määrä käänteentekeviä pelaajia, ei sitä voida sivuuttaa betsimielessä. Isäntä pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tampa Bay Lightningin vire on ollut viime aikoina huikea ja edellisessä matsissaan koko runkosarjan ykkösen Florida Panthersin maalein 4–8 murskannut isäntä on vahvoilla myös tässä kamppailussa. Kokonaisuudessaan joukkue on mättänyt kolmen ottelun voittoputkensa aikana hurjat 22 maalia – omissa on vastaavasti kolissut vain seitsemän kertaa. Vierailija on voittanut ainoastaan kerran viidessä edellisessä matsissaan. Pelivalinatana toimii kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tampa Bay Lightning -1,5).

10 euroa pelirahaa