NHL su 16.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Dallas Stars

Dallas Stars kuroo tätä menoa Floridan retkellä tehtyä miinusmerkkistä maalieroa kiinni vielä pääsiäisenäkin

Dallas Stars oli viime yönä todella surkea Florida Panthersia vastaan, eikä vastustaja juurikaan helpotu. Isoa tason nostamista vaaditaan, jos tähtipaidat meinaavat edes haaveilla pisteistä. Tampa Bay Lightning on on jyrännyt viidessä edellisessä ottelussaan neljään voittoon ja tehnyt maaleja tällä otannalla peräti 23.

Tampa Bay Lightning on ollut viime aikoina vahvassa iskussa ja sen pelaajatilanne on suhteessa koronaongelmaan parhaimmasta päästä koko sarjassa. Ryan McDonagh saattaa hyvinkin olla pitkästä aikaa mukana ja 1–6-voitossa Buffaloa Sabresia vastaan loukkantuneen Ondrej Palatin tilanne on niin ikään auki. Joka tapauksessa salamapaitojen odotetaan pääsevän kamppailuun parhaalla tai lähes parhaalla kokoonpanollaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime yönä karmaisevan 7–1-murskauksen kohteeksi Florida Panthersin vieraana oleva Dallas Stars on parhaimmillaan kelpo haastaja sarjan kärkijoukkueille. On kuitenkin todella vaikeaa uskoa, että joukkue toipuu perättäiselle pelipäivälle eilisestä nöyryytyksestä. Neljä pelaajaa on Covid-19 -menettelyn mukaisesti sivussa, kun Braden Holtby sekä Alexander Radulov, Denis Gurjanov sekä Andrej Sekera ovat koronaviruksen aiheuttaman taudin saaneet.

Lightning on mättänyt viime aikoina tuhdilla kädellä maaleja ja saman rallin voi odottaa jatkuvan jälleen. Nikita Kutšerovin ja Braden Pointin kuntouduttua myös järjetön ykkösylivoimakoostumus on jälleen yhdessä, eivätkä vastustajat ole säästyneet takaiskuilta. Dallas Starsin alivoima on ollut heikkoa (77,9%), joten jäähyltä kannattanee ainakin vieraiden näkökulmasta pysyä poissa. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Tampa Bay -1,5).

10 euroa pelirahaa