ti 05.12. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ennennäkemätöntä reikäjuustoa! Onko Tampa Bay Lightningin turha haaveilla revanssista Dallas Starsia vastaan?

Tampa Bay Lightning haastaa Dallas Starsin toistamiseen! Lauantai-illan ottelusta ei tosin ole sopivaa puhua haastamisen yhteydessä lainkaan, sillä se oli totaalinen ylikävely tähtipaitojen suorittamana. Floridalaismiehistö oli yksinkertaisesti ilmaistuna huonompi aivan kaikessa. Pystyykö Lightning keräämään itsensä vai nappaako Stars voiton myös Amalie Arenalla?

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa jopa 50€ ilmaisveto täysin ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Numeroin 8–1 päättyi lauantain kohtaaminen. Puhutaan melko brutaaleista numeroista jopa tämän päivän NHL:ssä. Maalivahtipelaamisessa Jake Oettinger vei Andrei Vasilevskia kuin litran mittaa ja todella kaukana on takavuosien mestaruuksien takuumies totutusta tasostaan. Tampa Bayn sarjan parhaisiin kuuluva ylivoima oli täysin hampaatonta, kun muun muassa Esa Lindellin ja Jani Hakanpään tähdittämä NHL:n laadukkaimpiin lukeutuva alivoima oli vastassa.

Dallas Stars

@DallasStars
Need to relax? Here's 1 minute and 55 seconds full of all 8 goals the Stars scored against the Bolts 😌

Lightningin on pakko puolustaa, jos se haluaa voittaa. Vasilevski on juuri palannut kehiin pitkän loukkaantumisen jälkeen ja sitä salamapaitojen alakerta on päättänyt juhlistaa olemalla ennennäkemätöntä reikäjuustoa. Jon Cooper joutuu miettimään puolustajapareja uudelleen, kun esimerkiksi Mihail Sergatšov (-16) on surkea laitojen lähellä ja häviää lähes jokaisen kaksinkamppailun kiekottomana.

Ylipäätään isäntien ongelmat heijastuvat kiekottomaan puolustamiseen laitojen lähellä sekä kiekonmenetyksiin samoilla alueilla. Kenties isompikin ketjuruletti olisi paikallaan, mutta kuten tiedetään, Lightningissa on tällä hetkellä enemmän kahden kerroksen pelaajia kuin vuosikausiin. Alempien ketjujen taso ei yllä lähellekään takavuosien loistoa – tällä hetkellä ei edes puolustussuuntaan.

On vaikeaa uskoa, että Tampa Bay kykenee 8–1-nöyryytyksen jälkeen kokoamaan rivinsä ja taistelemaan tasapäisesti voitosta. Ei se tietenkään ole ennenkuulumatonta, mutta valtavasti pitäisi Dallasin laadun pudota, jotta se ei pyyhkisi toistamiseen salamapaidoilla lattiaa. Erikoistilanteilla on iso merkitys, joten niin kauan kuin Lightning-ylivoima ei saa mitään aikaiseksi tähtipaitojen mainiosti pelaavaa alivoimaa vastaan, ihmeestä on turhaa haaveilla. Pelivalinnaksi tähän back to back -kamppailuun maistuu lopullinen vierasvoitto (Voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit – Dallas Stars).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Dallas Stars (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,92.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.