pe 19.10. klo 02:35

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings | Boltsin tulivoima liikaa Red Wingsin surkealle puolustukselle

Tampa Bayn Amalie Arenalla, klo 2:35 Suomen aikaa käynnistyvässä ottelussa Boltsin tulivoimainen hyökkäys kohtaa NHL:n toistaiseksi huonoimman puolustuksen.
Bolts on yksi suurimmista suosikeista nostamaan kannua kauden päätteeksi, eikä mikään ihme, kun tarkastelee joukkueen rosteria. Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Brayden Point, J.T Miller, Ondrej Palat, Tyler Johnson – hyökkäysarsenaali on suorastaan jäätävä.
Pekkaa pahemmaksi ei jää myöskään puolustus, jonka liideri on tuore Norris Trophy-palkinnon voittaja, Victor Hedman. Kesken viime kauden joukkueeseen liittyi Rangersista loistava yleispuolustaja Ryan McDonagh. Nuori Mikhail Sergachyov on jo näyttänyt, miksi hänestä on paljon puhuttu ja odotettu, mutta 20-vuotiaalla kehityksen varaa on vielä paljon. Kun puolustuksen täydentää kokeneet Anton Stralman, Dan Girardi, sekä Braydon Coburn, voidaan eittämättä puhua yhdestä NHL:n kokonaisvaltaisimmasta puolustuksesta.
Bolts on pelannut neljä peliä ja kasassa näistä on kuusi pistettä, maalierolla 15-9.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Red Wingsin kauden aloitus on ollut huono, suorastaan surkuhupaisa. Kasassa kuuden pelin jälkeen on kaksi pistettä ja maaliero 14-30, mikä on tyrmistyttävän heikko saldo. Viimeksi joukkue vieraili Montrealissa Canadiensin vieraana ja otti turpaan lukemin 7-3. Tätä ennen Bostonissa tuli isän kädestä lukemin 8-2. Vaikea nähdä, että tänään Tampa Bayssa tilanne oleellisesti tästä muuttuisi.
Red Wingsin puolustus on toistaiseksi ollut NHL:n huonointa. Kun maalivahtipelikään ei ole vakuuttanut, Boltsin tulivoima on liikaa huonolla itseluottamuksella operoivalle Red Wingsille. Kotijoukkue tulee ottamaan ohjat pelin alusta lähtien ja punasiivet jatkavat taas yksi tappio enemmän niskassaan kohti seuraavaa ottelua, myös Floridassa käytävää kohtaamista Panthersia vastaan.
Kotijoukkueen kerroin on ymmärrettävästi varsin alhainen, joten lähestytään ottelua myös maalimäärien kautta, kun myös Red Wings on onnistunut pelistä toiseen maalinteossa vähintään kahdesti. Toisen vedon linja on toki korkea, mutta näistä lähtökohdista kyseinen kerroin houkuttaa kokeilemaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ