NHL ke 01.03. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Barkovin poissaolo liikaa? Tampa Baylla loistava sauma revanssiin!

Ensi yönä on taas todellinen herkkupala tarjolla, kun Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers ottavat yhteen. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran juuri All Star -tauon päätyttyä ja silloin Florida murjoi vielä unessa olleen Tampa Bayn lukemin 7-1. Kalavelkoja on siis maksettavana ja ennen kaikkea nälkäinen isäntä on varmasti luvassa.

Tampa Baylla on alla voitto Detroitista lukemin 3-0 ja tappio Pittsburghin vieraana tylysti lukemin 3-7. Voitosta huolimatta Detroit-ottelussa ei varsinaisesti kehuttavaa ollut, sillä Tampa Bay jäi pelillisesti jalkoihin ja pitkälti vain Andrei Vasilevskin 45 torjunnan huippuilta pelasti sen. Tästä päästäänkin tulevan ottelun isoon käännekohtaan, eli maalivahtiosastoon. Brian Elliott oli maalilla Pittsburghia vastaan, eli nyt on todennäköisesti taas Vasilevskin vuoro hypätä askiin. Vasilevski on jo pidempään ollut aivan NHL:n kärkivahti ja sellaista ei puolestaan Floridalta löydy.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
A CRIME HAS BEEN COMMITTED

Siinä missä Tampa Bay on edelleen tasaisen tappava koneisto jota vastaan on vaikea pelaa illasta toiseen, on Florida huomattavasti ailahtelevampi. Parhaimmillaan vieraat takoo liukuhihnalta paikkoja hyökkäyssuuntaan, mutta harvemmin se saa kaikkea irti koneistosta ja oma pääty on vielä kaukana mestariehdokkaiden tasosta. Edellisessä ottelussa Florida joutui vieläpä tulemaan toimeen ilman Alexander Barkovia ja Sam Bennettiä – paikkoja aukesi siitä huolimatta, mutta tuloksena oli kotitappio Buffaloa vastaan lukemin 1-3. Kaksikko on sivussa myös tulevana yönä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Coach Maurice says that both Aleksander Barkov and Sam Bennett will not play tomorrow night against Tampa.

He says that both injuries are short-term and he expects them back by this weekend.

Vaikka Tampa Baylle tuli aiemmin hieman rapaa annettua, on se edelleen ollut tällä kaudella kärkikorin joukkue ja tulee taistelemaan divisioonan kakkospaikasta Toronton kanssa. Floridan kausi on ollut vaikea eikä se ole ajoittaisista väläytyksistä huolimatta onnistunut vakuuttamaan ja nyt myös poissaolot lisää taakkaa entisestään. Uhmapelaajat lähtee hakemaan Tampa Baylle revanssia ja lapulle isketään suoraa kotivoittoa 1,97 kertoimella.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tampa Baylle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tampa Bay Lightning” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 49,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.