NHL su 28.04. klo 00:00

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarja ensimmäistä kertaa katkolla – vieläkö Tampa Bay kampeaa mukaan sarjaan, vai jatkuuko Floridan voittokulku?

NHL:n pudotuspeleissä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tampa Bay Lightningin sekä Florida Panthersin välinen ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Kyseessä on ollut tasainen sarja, mutta Florida on jokaisella kerralla onnistunut kääntämään marginaalit edukseen. Tampa Bayn kannalta jatkopaikka alkaa olla todella kaukaa haettu haave, mutta pystyykö isännät venyttämään sarjan vielä viidenteen otteluun?

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Tampa Bay lähti tukalassa tilanteessa kolmanteen otteluun ja sille tarjottiin hyvät mahdollisuudet päästä kuskin paikalle, mutta kolmesta avauserän ylivoimasta huolimatta Floridan Matthew Tkachuk oli ainoa joka onnistui maalinteossa. Heti toisen erän alkuun Tampa Bay iski kaksi nopeaa osumaa, mutta erän edetessä Sam Reinhart sekä Brandon Montour veivät vieraat takaisin johtoon. Kolmannessa erässä Florida lisäsi johtoasemaa ja vaikka Nick Paulin osumalla Tampa Bay nousi vielä mukaan taistoon, sinetöi Tkachuk lopulta tyhjään maaliin lukemiksi 3-5.

Florida Panthers

@FlaPanthers
High fives for everybody!

Florida on toistaiseksi ollut äärimmäisen tyly ja se on muun muassa saanut Tampa Bayn huippuvaarallisen ylivoimapelin pidettyä suhteellisen hyvin kurissa. Runkosarjassa pistepörssin voittanut Nikita Kucherov on toistaiseksi kerännyt vain kolme syöttöpistettä. Molemmat maalivahdit on suoriutuneet loistavasti, mutta Tampa Baylle olisi elintärkeää että Andrei Vasilevski pystyisi voittamaan taistelun tolppien välissä Sergei Bobrovskya vastaan. Floridan kannalta ikävä uutinen oli se, että Sam Bennett on ainakin tovin sivussa loukkaannuttuaan toisessa ottelussa.

ESPN

@espn
SERGEI BOBROVSKY WITH THE SAVE OF THE PLAYOFFS SO FAR 😱

📺: ESPN2

Vaikka Florida on jo voiton päässä jatkopaikasta, ei sarja missään nimessä ole ollut pelkästään vieraiden loistoa, vaan käytännössä maalin pelejä on väännetty kerta toisensa jälkeen. Tasainen matsi on jälleen odotuksissa ja pelivalinnan osalta haetaan tällä kerralla ideaa sen puolesta, että ratkaisua joudutaan hakemaan lopulta jatkoajan kautta.