NHL ti 24.05. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay Lightning ja Andrei Vasilevski eivät anna armoa!

Tampa Bay Lightning on lyömässä luun poikittain pantterin kitaan. Florida Panthers on jäänyt täysin telineisiin taistelussa Sunshine Staten herruudesta ja konferenssifinaalipaikasta, kun se on hävinnyt kaikki kolme ottelusarjan ensimmäistä ottelua. Lightning on dominoinut erikoistilanteissa, mutta edellisessä matsissa se otti vahvan niskalenkin myös tasakentällisin ja joukkueen maalivahtipelaaminen oli jälleen ilmiömäisellä tasolla.

Olisi pieni ihme, jos vaivaiset kolme maalia tähän saakka salamapaitojen reppuun iskenyt vierailija onnistuisi yllättämään isännän. Andrei Vasilevskin käsittämätön vire on toki vaikuttanut runkosarjan ylivoimaisesti tehokkaimman joukkueen kuivien ottelujen sarjaan, mutta myös Lightningin taktillisesti kurinalainen lähestyminen sekä tiivis puolustuspelaaminen ovat hankaloittaneet pantteripaitojen tekemistä. Moni ei olisi uskonut, että sarja ratkeaa suoraan kolmessa matsissa, mutta niin on tällä hetkellä käymässä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Jon Cooperin miehistö on onnistunut kaikessa tähän saakka sopivan riittävällä tasolla. Erikoistilannetekeminen on ollut ryhmän valttikortti tässä sarjassa ja Panthers sai ensimmäisen osumansa ylivoimalla vasta edellisessä ottelussa. Sergei Bobrovski on hyvä maalivahti, mutta ei missään tapauksessa yllä maanmiehensä tasolle tällä hetkellä. Lightning dominoi Panthersia oikeastaan kentän jokaisella osa-alueella. Joukkueen peluutus on erinomaisesti mietitty viimeisen päälle, eikä edes avainpelaajan Brayden Pointin poissaolo ole haitannut.

Nelosmatsiin on mahdollisuus pelata isäntien kautta edelleenkin hämmentävän kovilla kertoimilla, joten tarrataan kiinni. Täydellisesti kolmessa ensimmäisessä ottelussa Panthersin aseista riisunut isäntä pistää pantteripaitaisen vierailijan kesälomalle täpötäyden kotiyleisönsä edessä ja marssii ensimmäisenä joukkueena konferenssifinaaliin.