NHL ke 15.12. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oliko nöyryytykseksi kääntynyt löylytys kertaluonteinen, vai jatkuvatko Tampa Bay Lightningin ongelmat?

Tampa Bay Lightning sai edellisessä ottelussaan rankasti turpaan vieraissa yhdeltä sarjan heikoimmista joukkueista. Kovavireinen Los Angeles Kings olisi joukkueelle normaalisti pelkkä suupala, mutta kolme tuikitärkeää pelaajaa on sivussa edelleen. Tällä hetkellä salamapaidat edustavat melkoista jokerikorttia NHL:ssä – vierasvoitto ei kuitenkaan olisi niin suuri yllätys kuin kertoimet antavat olettaa.

Ottawa Senators pyyhki lauantaina Tampa Bay Lightningilla lattiaa peräti lukemin 4–0. Jon Cooperin miehistö ei muutamasta huippupaikastaan huolimatta saanut lyötyä kiekkoa mistään sisään ja se koitui myös joukkueen kohtaloksi. Ritaripaidat iskivät niin ylivoimalla kuin tasakentällisinkin ja Lightning jäi lähtöruutuun. Brian Elliott torjui floridalaisten maalilla, mutta kakkoskassarin syyksi tappiota ei voi vierittää.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Los Angeles Kings on ollut erinomaisessa iskussa läpi kauden, vaikka tulostahti hieman hetkellisesti hiljattain hyytyikin. Neljässä edellisessä ottelussaan joukkue on kuitenkin voittanut peräti kolmesti ja päästänyt näissä pistepotteihin päätyneissä kamppailuissa ainoastaan kaksi maalia. Nähtäväksi jää, jäikö isännille lukkoja karmivasta tappiosta heikompaa ryhmää vastaan, mutta Uhmapelaajien papereissa enkelten kaupungin ylpeys taistelee ehdottomasti pisteistä keskiviikon vastaisena yönä.

Lightningilla ovat yhä sivussa tärkeimmät tähtipelaajat Nikita Kutšerov sekä Brayden Point, joiden lisäksi myös kahden suunnan loistava sentteri Anthony Cirelli puuttuu vahvuudesta. Lisäksi sivussa lienevät puolustajat Zach Bogosian sekä Erik Cernak, joten Cooperilla on jälleen poikkeuksellisen paljon mietittävää peluutuksellisesti.

Oli sinänsä odotettavissa, että Tampa Bayn tahti hyytyy, mikäli poissaolot pitkittyvät. Erityisesti hyökkäyspään puutteet vaikuttavat erikoistilanteisiin – kaikki kolme tärkeää palasta pelaavat ylivoimaa ja Cirelli operoi myös alivoimalla. Kaksi ottelua peräkkäin voittaneella Kingsillä on hyvä pelihuumori päällä ja Uhmapelaajat testaa vieraita betseissä. Pelivalintana on vierasvoitto (1X2), jolle saadaan huomattava, peräti nelinkertainen, palautus Betssonilla.