NHL ke 29.12. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens

Maaleille joudutaan valikoimaan suunnilleen kirjanpitäjiä – kaksi suomalaista saa näyttöpaikat Montrealissa

Jos Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens lopulta pääsevät pelaamaan keskiviikon vastaisena yönä, tiedossa saattaa olla melkoinen arvonta kokoonpanojen suhteen. Erityisesti vierailla nähtäneen muutamia vähemmän tuttuja kasvoja kehissä. Salamapaidat oli kovassa iskussa ennen pakotettua pelitaukoa ja joukkue voitti vakuuttavasti Vegasissa viimeisimmän koitoksensa.

Montreal Canadiensin pelaajatilanne on todella kehno. Toisaalta tämä avaa loistavia näyttöpaikkoja, mutta on vaikeaa kuvitella pärjäävän AHL-pitoisella ryhmällään. Vierailla on niin paljon poissaoloja, että lienee helpompi kertoa tällä kertaa, keitä pelaamassa nähdään. Isännilläkin on pelaajia sivussa, mutta se ei ole mitään verrattuna muutoinkin kapeamman kanadalaisvierailijan tilanteeseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Montrealilla on nähdään Lightningin vieraana pitkälti uusia kasvoja. Suomalaisittain kiinnostavaa on nähdä Jesse Ylösen otteita – EPS-kasvatti istutettaneen Tampassa Canadiensin kolmoskentälliseen. Joukkue harjoitteli maanantaina alla olevilla hyökkäysketjukoostumuksilla.

Jonathan Drouin – Nick Suzuki – Brendan Gallagher

Rafael Harvey-Pinard – Ryan Poehling – Cole Caufield

Alec Belzile – Jake Evans – Jesse Ylönen

Michael Pezzetta – Cedric Paquette – Lukas Vejdemo

Alakerrassa Sami Niku on pääsemässä irti, mutta muitakin tuoreita kasvoja tämän kauden vakiorosteriin verrattuna on reilusti mukana ja maalivahtiosastolla Jake Allenin puuttuessa torjuntavastuuta kantaa joko Cayden Primeau tai Sam Montembeault. Luonnollisesti Carey Price on edelleen poissa Canadiensin vahvuudesta. Maanantaina alakerta luuti alla olevassa muodossa.

Alexander Romanov – David Savard

Brett Kulak – Kale Clague

Corey Schueneman – Sami Niku

Kotijoukkue oli todella vahvassa vireessä ennen kuin korona sekoitti paletin. Kymmenessä edellisessä ottelussaan Lightning on hävinnyt ainoastaan kahdesti ja jäänyt pisteittä vain kerran. Sairastumisten vuoksi Tampa Baylla ovat sivussa molemmat tällä kaudella pelanneet maalivahdit Andrei Vasilevski sekä Brian Elliott, puolustaja Mikhail Sergatšjov sekä hyökkääjä Pierre-Edouard Bellemare. Tuoreimpana miehenä Covid-listalle liittyi sentteri Anthony Cirelli. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen puolustaja Erik Cernak sekä Brayden Point ja Nikita Kutšerov. Lightningin valmennustiimistä sivussa ovat Jon Cooper sekä Rob Zettler.

Vaikka isännänkin tilanne on kaukana ihanteellisesta, on se kertoimissa merkittävänä ennakkosuosikkina ihan syystä. Montrealin pelaajatilanne on ennennäkemättömän kehno ja ketjukoostumukset ovat vetäneet yhdessä pääsääntöisesti yhden kunnollisen joukkueharjoituksen. Silmiinpistävää on myös, että molemmissa leireissä maaleille joudutaan valikoimaan suunnilleen kirjanpitäjiä kunnon kassarien ollessa koronassa.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy ainakin kuusi maalia (yli 5,5). Avaa pelitili Coolbetille ja iske betsi sisään markkinoiden kovimmalla kertoimella! Mobiilivedonlyönnistään palkittu vedonvälittäjä tarjoaa ensimmäisen talletuksesi jopa kuusinkertaisena – talleta kybä ja saat 60 euroa pelirahaa!

10 euroa pelirahaa