NHL la 20.11. klo 23:00

Tampa Bay Lightning - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay Lightning on löytämässä pelihuumorinsa – jatkuuko vieraiden tappioputki?

Pelihuumorinsa alkukauden vaikeuksien jälkeen löytänyt Tampa Bay Lightning isännöi lauantai-iltana New Jersey Devilsiä, jonka tappiokierre on kolmen ottelun mittainen. Isäntä on puolestaan kerännyt pisteitä yhdeksässä edellisessä ottelussaan. Kaksi tärkeää runkopelaajaa puuttuu yhä edelleen Lighnting-rosterista, mutta vieraisiin loukkaantumiset iskevät vielä kovemmin.

New Jersey Devils joutuu tulemaan toimeen ilman ykköstähteään Jack Hughesia, hyökkääjiä Miles Woodia sekä Tyce Thompsonia ja puolustaja Christian Jarosia. Etenkin Hughesin ja Woodin poissaolot iskevät verrattain kapeaan kärkikalustoon kovaa. Tampa Bay Lighntingilla ovat edelleen sivussa Erik Cernak sekä Nikita Kutšerov, mutta hiljattain joukkue on löytänyt tehoja kiitettävästi. Kolmen ottelun voittoputkessa liitävä salamapaitojen ryhmä on onnistunut ylläpitämään myös puolustuspäässä kurinalaista ilmettä, mikä ei aina ole ollut railakkaasti hyökkäyksiin repivälle joukkueelle itsestäänselvyys.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden tappioputki on venähtänyt niin ikään kolmen ottelun mittaiseksi, eikä se ole pystynyt viimeistelemään tarpeeksi tehokkaasti. Toisaalta tehoja ei voi odottaa, koska ei joukkue tällä hetkellä kykene luomaan edes riittävästi maalipaikkoja – tasaisesti suoritetun 60-minuuttisen pelaamisesta puhumattakaan.

Isäntä on onnistunut pisteputkensa aikana parantelemaan ylivoimaansa, joka on ollut tilastollisesti melkoisen heikkoa esimerkiksi viime kauteen verrattuna. Tähän saakka Lightning on osunut kuluvalla sesongilla tasan joka viidennellä yrittämällä (20%), mitä voi pitää kohtuullisena suorituksena. Erikoistilanneonnistumisia saattaa olla odotettavissa isäntien suunnalta lauantainakin, kun vastassa on ala-arvoinen Devils-alivoima, joka on suorittanut heikolla prosentilla 76,9%.

Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2), jolle saadaan riittävä kerroin. Vieraiden suunta on jo tovin ollut alaspäin ja kotijoukkueella päinvastoin. Lightningin maalinsuulle odotetaan erinomaisessa vireessä olevaa ykkösvahtia Andrei Vasilevskia, kun vieraiden tolppien väliin puolestaan luistellee Jonathan Bernier. Devilsin vahti on aloittanut kahdessa edellisessä ottelussa vaihtopenkillä päästettyään selkänsä taakse neljä maalia tappioputken käynnistäneessä 2–5-tappiossa Boston Bruinsia vastaan.