su 13.06. klo 22:00

Tampa Bay Lightning - New York Islanders

Tampa Bayn ja Islandersin välille ei kannata maalijuhlia odottaa!

Joukkueet vähenee, mutta pidot paranee. NHL:n pudotuspeleissä on enää neljä joukkuetta jäljellä, joista toinen parivaljakko on Tampa Bay Lightning ja New York Islanders. Tampa Bay lähtee ottelusarjaan melko selvänä enakkosuosikkina, mutta mitään ylikävelyä ei ole missään nimessä odotettavissa. Avausosasta haetaan vasta vauhtia ottelusarjalle, joten alku voi olla tunnusteleva. Ottelu alkaa ilta kymmeneltä, joten viikonloppu on hyvä päättää huippulätkän parissa.

Tampa Bay kaatoi ensimmäisessä sarjassa Florida Panthersin 4-2 ja toisessa sarjassa Carolina Hurricanes kaatui lukemin 4-1. Sarja Floridaa vastaan ei aivan kaikilta osin vakuuttanut, mutta puolestaan Carolinan Tampa Bay onnistui riisumaan hyvin aseista. Alku etenkin oli haastava, mutta Andrei Vasilevskin oli maalilla tukipilarina ja auttoi Tampa Bayn seuraavalle kierrokselle. Myös kärkinimet on hyökkäyksen osalta ollut paikalla aina tarvittaessa. Nikita Kucherovilla pisteitä on 18, Steven Stamkosilla 13 ja Brayden Pointilla 12.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN

Islanderilla matka on ollut myös niin ikään haastava, kun avauskierroksella asettui Pittsburgh Penguins. Alku oli vaikea eikä Islander oikein tahtonut saada otetta, mutta kolmannen ottelun jälkeen Islanders pääsi tuloksellisesti kuskin paikalle, vaikka pelillisesti se ei sitä välttämättä ollut. Toisessa sarjassa Boston Bruins kaatui lukemin 4-2. Islandersin kaikki tietää loistavasti puolustavana ja ärsyttävän tiiviinä viisikkona, mutta se on myös pystynyt vastaamaan tulivoiman avulla. Molemmissa leireissä oman alueen keskustan puolustaminen on varmasti päätavoitteena, joten maalin edessä ei ole tarjolla kuin makuupaikkoja.

Tampa Bay lähtee sarjaan ennakkosuosikkina ja kotietu voi nousta suureen rooliin lähtökohtaisesti tasaisessa ja vähämaalisessa sarjassa. Nähtäväksi jää kuinka aktiivisesti Islander haluaa hakea kiekkokontrollia, mutta ainakin alkuun molemmat varmasti haluaa tunnustella pelin kulkua, sillä vaikka taustatyö on varmasti tehty, on kyseessä kaksikon ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Pelivalinnan osalta lähdetään hakemaan underia maltillisella panostuksella ja sivuun napataan pieni pala Islandersin lopullista voittoa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %