NHL ti 16.11. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leo Komarov on historiaa New York Islandersissa – tuleeko taas turpiin?

Tampa Bay Lightning otti kovat pisteet paikalliskamppailussa Florida Panthersia vastaan viikonloppuna. Alkukaudella hieman tukkoista menoa esittänyt Lightning on päässyt hiljattain pisteisiin paremmin kiinni, mutta samaa ei voi sanoa New York Islandersista. Vierailija on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, eikä pelaaminen vakuuta.

New York Islanders hävisi edellisessä ottelussaan 4–0-numeroin New Jersey Devilsiä vastaan paikalliskamppailussa, jossa se jäi todella pahasti jalkoihin. Viimeistä edellisessä kamppailussa tukkapöllyä saarelaisille tarjoili puolestaan 5–2-voiton Barry Trotzin miehistöstä irrottanut Minnesota Wild.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkue on seitsemän ottelun pisteputkessa, mikä on sille todella tervetullut todella heikosti sujuneen alkukauden jälkeen. Edellisessä kamppailussaan Lightning voitti Florida Panthersin 3–2-numeroin Brayden Pointin jatkoaikamaalilla. Joukkue onnistui Patrick Maroonin osuman myötä myös ylivoimalla, jossa on ollut vaikeuksia Nikita Kutšerovin loukkaannuttua. Venäläistähden poissaolo on paha takaisku, mutta muilta osin isäntien poissaolotilanne on melko hyvä – Kutšerovin lisäksi vahvuudesta puuttuu varmuudella ainoastaan puolustaja Erik Cernak.

Leo Komarov on matkaamassa Pietarin SKA:n riveihin, eikä yhden NHL-ottelun Islandersin väreissä kuluvalla kaudella pelannutta suomalaista enää joukkueen riveissä nähdä. Muilta osin vierailla ei ole muutoksia pelaajatilanteessaan ja se pääsee Tampa Bayssa irti parhaalla kokoonpanollaan.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Islanders on esiintynyt todella alavireisesti viime aikoina, eikä se ole saanut ulosmitattua riittävästi tehoja hyökkäyspäässä. Isäntien itseluottamus on ollut hiljattain tulleiden voittojen ja pisteiden myötä kasvussa ja se on petrannut tekemistään myös erikoistilanteissa.