NHL su 20.03. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Varastaako maalivahdit shown Tampa Bayn ja Rangersin välisessä taistossa?

Tulevana yönä Tampa Bay Lightningin ja New York Rangersin välisestä ottelusta on odotettavissa loistavaa kiekkoviihdettä. Tampa Bay on laadukkaampana joukkueena selvä suosikki, mutta Rangers onnistui voittamaan molemmat vuodenvaihteessa pelatut kohtaamiset. Yksilötaitoa löytyy jokaiselta osa-alueelta, mutta ennen kaikkea maalivahtien taisto tulee olemaan fantastinen.

Tampa Bay palaa kotikaukaloon kuuden ottelun mittaisen vieraskiertueen jäljiltä. Voittoja kertyi kolme. Calgaryn ja Edmontonin vieraana takkiin tuli lukemin 1-4, mutta viimeisissä kahdessa ottelussa pisteet irtosi odotetusti Vancouverilta ja Seattlelta. Tampa Bay on hyökkäyssuuntaan kaksikosta tehokkaampi – laatua löytyy tasaisesti ja kärkinimet ovat aivan sarjan eliittiä. Erikoistilanteissa etu menee kuitenkin Rangersille, jonka ylivoima on sarjan toiseksi tehokkainta ja alivoima on hieman Tampa Bayta edellä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rangers puolestaan on ollut vähämaalisempi kentän molemmissa päädyissä. Chris Kreider on mättänyt jo 40 maalia ja Artemi Panarin sekä Mika Zibanejad tarjoaa tulitukea, mutta leveyttä ei löydy kotijoukkueen tavoin. Igor Shesterkinin ja Andrei Vasilevskin välisessä kaksinkamppailussa odotukset on taivaissa. Molemmat kuuluu pelipaikkansa parhaimmistoon ja vaikka Vasilevskia voidaan pitää koko sarjan parhaana maalivahtina, on Shesterkin ollut tämän kauden ykkönen.

Rangers on kertoimissa selvä altavastaaja, mutta Shesterkinin ollessa jälleen pelipäällä ei kauden kolmas voitto Tampa Baysta olisi mikään valtava yllätys. Vaikka molemmista leireistä löytyy kirkkaita tähtiä ja hyökkäyspään osaajia, on Uhmapelaajien odotukset vähämaalisuuteen päin. Tampa Bay ei hurjasta materiaalista huolimatta esimerkiksi Coloradon tai Floridan tasolla tykitä ja vaikka ottelusta tulisi avoin, ei kumpaankaan päätyyn ole helppoja maaleja luvassa. Lapulle otetaan alle 5,5 maalia.

10 euroa pelirahaa