NHL su 05.06. klo 22:00

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Onnistuuko Tampa Bay vastaamaan Rangersin tehokkuuteen päästessään kotiyleisön eteen?

Sunnuntaina nähdään, kuinka Tampa Bay Lightning pystyy vastaamaan New York Rangersin vaatimustasoon päästessään kotiluolaan. Rangers oli kotiyleisön edessä vakuuttava ja se laittoi hallitsevan mestarin polvilleen kahdesti, mutta kuten kahdella edellisellä kierroksella nähtiin, on Rangersilla ollut vieraissa enemmän vaikeuksia.

Lähdettyään altavastaajana jokaiseen sarjaan, Rangers on laittanut kerta toisensa jälkeen epäilijöille jauhot suuhun. Tämän sarjan ensimmäisen taiston Rangers vei lopulta selvin lukemin, vaikka se hävisi hieman maaliodottamassa. Rangers on monesti ollut maalipaikkojen osalta altavastaajana ja tehokkaan ylivoiman sekä loistavan maalivahtipelin varassa, mutta lisäksi myös taustalta on löytynyt uusia onnistujia, kun Kaapo Kakon, Filip Chytilin ja Alexis Lafrenieren muodostama ketju on ollut loistava.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tampa Baylla on tällä hetkellä melkoinen vuori kiivettävänä. Mitään ei ole vielä menetetty, mutta Brayden Pointin kokoinen aukko kokoonpanossa on näkynyt ja nyt kaksinkertaista mestaria testataan toden teolla. Tämän ottelun voitolla sarja olisi jälleen täysin auki, mutta toistaiseksi Tampa Bay ei ole löytänyt avaimia hyökkäyspäässä. Rangersia vastaan on kuitenkin näissä pudotuspeleissä luotu runsaasti maaliodottamaa, mutta maalilla Igor Shesterkin on jatkanut loistavia otteita.

Tämä ottelupari on luonteeltaan vähämaalinen, mutta markkina on painanut underin kertoimet aavistuksen verran liian matalalle. Ensimmäinen matsi kääntyi runsasmaalisuuden suuntaan niin toteutuneiden, kuin myös maaliodottaman osalta. Toisessa ottelussa jäätiin maaliodottaman osalta hieman alle kuuteen. Vaikka vastakkain on kaksi tämän hetken parasta maalivahtia, kelpaa yli 5,5 maalia 2,07 kertoimella peleille. Paikkoja on syntynyt ihan kiitettävästi ja Tampa Bayn ollessa isäntänä Rangersin maalille sopii odottaa kovaa paineistusta.

10 euroa pelirahaa