NHL su 12.06. klo 03:00

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

Ratkeaako sarja? Tampa Bay Lightningilla on vahva niskalenkki Rangersista!

Tampa Bay Lightning on kääntänyt ottelusarjan siihen pisteeseen, että se on katkolla sille Amalie Arenassa. Rangersin etsikkoaika meni kauan sitten. Joukkue oli kahdessa ensimmäisessä matsissa – osin vielä kolmannessakin – selvästi parempi joukkue kentällä, mutta hallitsevan mestarin kärsivällisyys ja kyky kääntää tilanteita edukseen kovissa paikoissa on todella vahva. Edellisissä otteluissa Lightning on saanut Rangersin kovimmat aseet kuriin ja ollut riittävän kurinalainen.

Ottelusarjan alussa New York Rangers pääsi dominoimaan esimerkiksi erikoistilanteissa vahvasti ja Mika Zibanejadin ja kumppanien huima vire tuntui lamaannuttavan salamapaidat totaalisesti. Parissa edellisessä matsissa Tampa Bay Lightning on noussut erinomaisella alivoimallaan, jäähyttömyydellään ja ylipäätään kurinalaisuudella selvästi niskan päälle. Kolmessa ensimmäisessä matsissa esimerkiksi Zibanejadin tehot olivat 3+2 ja pari edellistä mittelöä mies on vetänyt kiikareilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Lightningin neljän syklin toimiva roolitus, jossa jokainen kenttä voi olla hyökkäävä, on toiminut. Nick Paul ratkaisi Toronto-sarjan, kolmosvitjassa luutiva Corey Perry on noussut ykkösylivoimassa todella arvokkaaksi palaseksi ja Brandon Hagel on saanut viime aikoina pelata kakkoskentällisessä istuen tulosyksikön rooliin hyvin. Jopa Stanley Cupin paras kaveri Patrick Maroon on onnistunut iskemään tärkeän maalin hiljattain – neljännen osaottelun ensimmäisen nyytin muodossa.

Olisi pieni ihme, jos ottelusarja ei ratkeaisi sunnuntain vastaisena yönä. Betsit vedetään Lightningille, jolla on tällä hetkellä ylivoimainen niskalenkki tässä otteluparissa. Avaa tästä tili Sportazalle, ota huippuluokan tervetulotarjous ja iske betsit sisään. Matsista pääset nauttimaan ilmaiseksi, kun Yle näyttää matsin suorana. Herätyskello päälle ja kolmelta aamulla ruudun ääreen!

10 euroa pelirahaa