NHL pe 13.05. klo 02:30

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitsevaa mestaria uhkaa kesäloma! Torjuuko Andrei Vasilevski Lightningin kuitenkin seiskapeliin?

Tampa Bay Lightning taipui edellisessä ottelussa värikkäiden vaiheiden jälkeen ja Toronto Maple Leafs johtaa ottelusarjaa 3–2. Kumpikaan joukkue ei ole voittanut kahta matsia peräkkäin, eikä tähän uskota vieläkään. Lightning on tullut aina tappion jälkeen kehiin kahta kauheammalla vimmalla ja saanut heti kärkeen maukkaita onnistumisia.

Todella vahvasti erikoistilanteissa läpi tämän ottelusarjan pelannut Lightning on nyt selkä seinää vasten. Ylivoimamahdollisuuksia ja -maaleja on nähty tässä ottelusarjassa kovalla tahdilla ja erikoistilanteet ovat näytelleet isoa roolia myös ottelujen ratkaisuissa. Isossa kuvassa Lightning on onnistunut tällä saralla paremmin ja Toronton runkosarjassa parhaiten toiminut ylivoimapelaaminen hakee vielä uomiaan. Toki myös floridalaisten alivoimapelaaminen ansaitsee erikoismaininnan, kun vaahteralehtipaidat ovat onnistuneet ainoastaan neljästi ylivoimalla viidessä kamppailussa – lukuisista mahdollisuuksista huolimatta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Andrei Vasilevski on ollut aina tappioiden jälkeen parhaimmillaan, kuten myös koko Lightning-joukkue. Edelliskamppailun tappio oli erityisen karvas, sillä Jon Cooperin miehistö johti ottelua avauserän jälkeen 0–2-lukemin, mutta hävisi lopulta maalein 4–3. Jack Campbell on ollut Toronton maalilla hyvä, mutta Lightningin venäläistorjujaan verrattuna esitykset ovat jääneet keskinkertaisiksi.

Betsikupongille kelpaa tässä matsissa ottaa Lightningin voittoa. Vaikka erot lopputuloksissa ovat livahtaneet välillä suuriksikin, on tämä sarja ollut äärimmäisen tasainen ja viihdyttävä. Seiskapeli tämän parivaljakon paremmuuden selvittelyssä olisi jopa odotettu lopputulema.