NHL pe 22.04. klo 03:00

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

Peseekö hallitseva mestari kasvonsa? Toronton paras pelaaja saattaa olla edelleen sivussa

Tampa Bay Lightningilla on paras mahdollinen kokoonpanonsa jalkeilla, kun se kohtaa Toronto Maple Leafsin torstain vastaisena yönä. Isännillä on varmasti nälkää, sillä joukkue konttasi edellisessä ottelussaa Detroit Red Wingsiä vastaan. Vierailla on muutamia pahoja poissaoloja, jotka varjostavat reissua Amalie Arenalle. Esimerkiksi tärkein pelaaja puuttuu kokoonpanosta.

Toronto Maple Leafsin ykköstähti Auston Matthews ei todennäköisesti ole pelikunnossa vielä Tampa Bay Lightning -ottelussa. Lisäksi telakalla jatkavat maalivahti Petr Mrazek, Jake Muzzin, Ondrej Kase ja Rasmus Sandin. Isännillä ei ole yhtäkään pelaajaa sairastuvalla, joten se hyökkää vaahteralehtipaitojen kimppuun parhaalla kokoonpanollaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Salamamiehistö kärsi edellisessä ottelussaan yllätystappion Detroit Red Wingsille maalein 3–4, mutta oli sitä ennen napsinut vakuuttavasti kolme perättäistä kotivoittoa. Itäisen konferenssin kärki on hieman kadonnut Lightningin näköpiiristä ja esimerkiksi toista sijaa hallussaan pitävä Toronto on sitä kahdeksan pistettä edellä ottelua enemmän pelanneena. Tuleva kamppailu on etenkin vitossijalla olevalle isännälle äärimmäisen tärkeä, sillä takana vaanivat vain pisteen ja kolmen päässä Boston Bruins ja Pittsburgh Penguins.

Toronto hallitsi edellistä keskinäistä kohtaamista huhtikuun alussa, mutta lähtöasetelmat ovat nyt jokseenkin erilaiset. On pakko antaa reilusti painoarvoa sille, että hallitseva mestari pääsee tässä matsissa liikkeelle parhaalla miehistöllään. Jos molemmilla olisi käytössään paras mahdollinen kokoonpanonsa, lähtökohtia voisi pitää melko tasaisina. Nyt isäntä saa selvää etua pelaajatilanteista, mutta kertoimissa on silti melkolailla tasa-asettelu. Kupongille otetaan lopullista kotivoittoa.

10 euroa pelirahaa