NHL la 07.05. klo 02:30

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

Lightning antoi myrskyvaroituksensa! Hurjaa mättöä on taas tiedossa, eikä erikoistilanteita väheksytä

Tsekkaa vihjeen lopusta kuinka voit lunastaa jopa 100 € ilmaisvedon ilman mitään kierrätysvaatimuksia!

Tampa Bay Lightning sai oman koneensa käynnisteltyä ottelusarjan toisessa ottelussa. Tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että tästä taisteluparista on tulossa huikea näytelmä. Etenkin toinen osaottelu oli huippuviihdyttävä kamppailu, jossa salamapaitainen vierailija vain onnistui käyttämään etsikkoaikansa paremmin. Kääntyykö sarjan johto Lightningille joukkueen päästessä loppuunmyydylle Amalie Arenalle?

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Etenkin Tampa Bayn tähtikaarti, jonka panosta on isosti peräänkuulutettu viime aikoina heräili toisessa osaottelussa ratkomaan todella tärkeää vierasvoittoa. Tähtipuolustaja Viktor Hedman avasi hanat avauserän lopussa ylivoimalla pukukoppimaalilla. Nikita Kutšerov onnistui tutulta tontiltaan tavaramerkkirannelaukauksellaan kenkälaatikkoon niin ikään erikoistilanteesta ja vielä kolmannessakin erässä Lightning iski viidellä neljää vastaan – sillä kertaa asialla oli Brayden Point.

Edellismatsin tipsissäkin vähän haisteltiin, että kovin kauaa ei Lightning-ylivoima kuivin suin pelaile ja nyt Torontolle tarjoiltiin myrskyvaroitus. Ottelu käytännössä ratkesi Tampan erikoistilannetehokkuuteen. Toronto sai vain neljä ylivoimamahdollisuutta koko ottelussa jopa yllättävän jäähyttömästi suhteessa avauskamppailuun pelanneita floridalaisia vastaan eikä onnistunut rankaisemaan loppunumeroin 3–5 vieraille sarjan tasoittaneessa matsissa.

Tulikuuma sarja on ollut tähän saakka todella viihdyttävä. Ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö tältä osin jatkumoa olisi tarjolla. Erikoistilanneonnistumisia lienee tiedossa lisää ja molemmissa leireissä, mutta lauantain vastaisen yön isäntäjoukkueen tähtikaartin lämpeneminen ei lupaa lainkaan hyvää vaahteralehtipaidoille. Pystyykö Toronto vastaamaan vieraissa? Ei ainakaan heti! Kotivoitto on selkeä valinta seuraavaan kamppailuun – runsasmaaliselta matsilta tuskin vältytään ja runsaasti nitroja on syytä varata katsomoon, kun betsit isketään tulille reilulla panostuksella.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Tampan avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto Tampa Baylle.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa