NHL ma 09.05. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

Millainen trilleri nähdään tällä kertaa? Viihdettä ei puutu Lightningin ja Maple Leafsin supertähtien kohtaamisissa!

Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs pelaavat huippuviihdyttävää kiekkoa ottelusta toiseen ja viime aikoina on käynyt selväksi, että tässä sarjassa mennään todella pienillä marginaaleilla. Molemmat joukkueet ovat erinomaisia ylivoimalla ja tasakentällisinkin meininki on tasaista. Vaikka kaikki ottelut ovat ratkenneet yli maalin erolla, eivät numerot missään tapauksessa kerro koko kuvaa sarjasta.

Ensimmäisen matsin voitti Maple Leafs peräti maalein 5–0. Tuossa ottelussa vaahteralehtipaitojen paremmuus oli melko selviö, mutta toisessa matsissa Lightning heräsi sarjaan. Tutut hevoset, Victor Hedman, Steven Stamkos, Nikita Kutšerov sekä Brayden Point veivät joukkueen ylivoimaonnistumisilla väkisin voittoon. Ei pidä kuitenkaan unohtaa alempien ketjujen panosta – Corey Perry on herännyt pudotuspeleissä ja vaikuttaa ajoittain olevan jopa Ducks-vuosien tasolla. Ainakin tietyissä tilanteissa. Nick Paul ja Brandon Hagel pelaavat energisesti ja molemmilla on kyky tehdä tuhojaan myös hyökkäyspäässä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Runkosarjassa parasta ylivoimaa pelanneella Torontolla on niin ikään kovia pelotteita hyökkäyspäässä ja Jack Campbell on tarjoillut tolppien välissä kovan vastuksen Andrei Vasilevskille ja vetäissyt tähän saakka pidemmän korren. Huippuluokan Lightning-kassarilla on kuitenkin vielä tasoja jäljellä. Joukkueiden vahvuudet ovat hyvin samankaltaiset, mikä tekee tästä sarjasta erityisen kiinnostavan – ja siinä sivussa myös varsin viihdyttävän tuotteen.

Tasakentällisin Toronto on ollut isossa kuvassa aavistuksen niskan päällä ja tuo johtuu pitkälti avauskamppailusta. Toisaalta edellismatsin 5–2-voitossaan joukkue teki kaksi osumaa tyhjiin ja kyseessä oli maalin peli. Lightning olisi ehkä ansainnut enemmän, mutta Campbell toimi vierasvoiton takuumiehenä ja otti huipputonteille päässeiden salamapaitojen kuteja kiinni ryöstöprosentilla.

Haisee sille, että tämä sarja ei välttämättä ole kaikista lyhyin näissä pleijareissa. Seiskapeli tuoksui nenään jo toisen matsin jälkeen ja kolmannen kamppailun jälkeen se haisee entistä vahvemmin nokkaan. Toki paljon pitää tapahtua, mutta ennemmin tai myöhemmin tässä sarjassa pelattaneen varsinaisen peliajan tasuri. Kenties sen aika on nelosmatsissa, joten maltillisella panostuksella kelpaa painaa ristiä kupongille maanantain vastaisen yön jännäriin. Tämä sarja on ilo silmälle ja toivottavasti pian myös betsikassalle.

Ylivoimamaalien kertoimet aukeavat lähempänä matsia ja yleensä näissä linjana on 1,5 erikoistilanneonnistumista – ei ole väärin tarttua tähänkään, jos kerroin vain on siedettävällä tasolla. Hieman yllättäen tätä herkkua saatiin maistaa toisessa osassa ja himaanhan se tuli 2,40 kertsillä. Luultavasti tuosta hieman on laskenut palautus, mutta eiköhän kolmosmatsissakin ylivoimaonnistumisista saada nauttia kahden huippuluokan erikoistilanneryhmän välillä. Tästä voit kärkkyä ylivoimakerrointen aukeamista Mr. Greenillä, joka tarjoilee myös ensitalletuksesi suuruisen ilmaisvedon hunttiin asti kylkiäisinä parhaille kertoimille!

10 euroa pelirahaa