NHL ma 14.11. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Revanssi haisee! Loukkaantumiskriisissä oleva Capitals saa maistaa potut pottuina Tampassa

Tampa Bay Lightning ja Washington Capitals iskevät maanantain vastaisena yönä yhteen back to back -hengessä. Tällä kertaa pelataan Capital Onen sijaan kotijoukkueen nimeen vannovalla ja loppuunmyydyllä Amalie Arenalla. Lauantain vastaisen yön kamppailu repesi tulostaululla, eikä lopputulos täysin kuvasta matsin kulkua. Maksaako salamapaitainen isäntä potut pottuina pikaisessa jälleennäkemisessä?

Orastavaa revanssinhajua leijuu ilmassa, kun Lightning ja Capitals viihdyttävät toisella perättäisellä kohtaamisella. Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa jälkimmäinen meni kotiottelussaan menojaan ja loppunumeroiksi muodostuivat 5–1. Washingtonin maalilla Darcy Kuemper pelasi erinomaisesti läpi ottelun ja vääntöä leimasi Jon Cooperin miehistön tehottomuus. Pelillisesti matsi oli huomattavasti lopputulosta tasaisempi. Intoutuuko Lightning lyömään huippupaikoista kiekkoa reppuun päästessään kotiareenalleen?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Jos vakuutti Kuemper edellisessä, on myös isäntien maalilla torjuvalla maailman parhaalla maalivahdilla edellytykset varmistaa voitto salamapaidoille. Andrei Vasilevski ei ole pettänyt alkukaudella, mutta paras terä on vasta tulossa. Kenties seuraavana on Lightningin vuoro tilkitä Capitalsin maalit minimiin. Toistaiseksi Lightning on ollut kotonaan jopa yllättävän heikko ja koti–vieras-tilaston tasoittuminen lähiaikoina on erittäin todennäköistä. Intensiteetti on maanantaiyön kamppailussa korkealla, se on selvä asia.

Chris Krenn

@Chris_Krenn
#Bolts claim Rudolfs Balcers off waivers after the Panthers placed the Latvian forward on waivers yesterday.

Balcers has four points (2G, 2A) in 14 games this season, including a goal against the #Bolts. He was impressive in the limited action I saw him in this year.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
TB claims Balcers

Edellisessä keskinäisessä jaettiin jäähyjä olan takaa. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja tietääkseen, että pikkukakkosia ja kenties vähän isompiakin kakkuja on jälleen tiedossa näiden ryhmien kohtaamisessa. Lightning on parhaimmillaan valovoimainen ylivoimajoukkue, mistä saatiin etenkin sesongin alussa muistutus. Viime aikoina tehottomuus on vaivannut, mutta joukkuetta ei voi aliarvioida.

Pelaajatilanteiden osalta kotijoukkueen etulyöntiasema on selvä. Washington on yhä ilman Nicklas Bäckströmiä, Carl Hagelinia sekä Tom Wilsonia, mutta lisäksi ovat loukkaantuneet Connor Brown, T. J. Oshie, John Carlson sekä Dmitri Orlov. Sanotaan nyt vaikka, että Capitalsin tilanteen kuvaaminen repaleiseksi olisi kevyt ilmaus. Lightningilla ei ole uusia poissaoloja ja revanssi on homman nimi maanantaiyön kamppailussa. Salamapaitojen voitto (1×2) on Uhmapelaajien valinta.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ revanssille eli 1×2 – Tampa Bay Lightning -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tampa Bay Lightning” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 47,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.