NHL ti 05.04. klo 02:30

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

Viilentyykö Toronton hyökkäys viimein?

Ensi yönä NHL:ssä nähdään taatusti viihdyttävä matsi Tampa Bay Lightningin ja Toronto Maple Leafsin välillä. Kummankin hyökkäyksestä löytyy hurjasti ruutia, minkä vuoksi ottelulta odotetaan kertoimissa kovia maalimääriä. Uhmapelaajat puolestaan uskoo, että matsissa näkyy jo pientä pudotuspelihenkeä. Ottelu on kummallekin joukkueelle testi, kun ratkaisupelit lähestyvät. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 6,5 maalia. Kohde sisältää myös jatkoajan ja rankkarit. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 3-0 lukemiin.

Edellisessä ottelussaan Tampa Bay riepotteli Montreal Canadiensia kuin paskaista lakanaa. Silti matsi päättyi Montrealin 5-4 voittoon rankkareilla. Pitäisikö samanlaista maalijuhlaa pelätä nytkin? Ei missään nimessä! Tampa Bay pelasi todella ylimielisesti umpisurkeaa Montrealia vastaan. Kaikki Montrealin maalit olivat enemmän tai vähemmän Tampa Bayn lahjoittamia. Kaksinkertaiselta mestarijoukkueelta ei kannata odottaa samanlaista löysää asennetta Toronton kaltaista vastustajaa vastaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toronto on puolestaan hurjassa maalintekoputkessa. Viimeisissä neljässä ottelussa joukkue on mättänyt käsittämättömät 24 maalia! Leafs on viimeistellyt terävästi. Liian terävästi, jotta se voisi olla kestävää. Ennemmin tai myöhemmin Toronton tulinen hyökkäys palaa taas maan pinnalle, eikä jokainen laadukas vetopaikka johdakaan enää maaliin. Trendin kääntymisen odottaminen on aina vaarallista leikkiä. Mutta mikä olisi sopivampi paikka Toronton jäähtymiselle kuin ottelu Tampa Bayta ja Andrei Vasilevskia vastaan?

Tampa Bay ja Toronto ovat tunnettuja kovasta hyökkäyspelistään. Pudotuspelien lähestyessä kummankin joukkueen on opeteltava myös puolustuksen saloja. Uskomme, että ensi yönä nähdäänkin tarkempaa ja pudotuspelihenkistä lätkää. Kuuden maalin kokonaismäärä antaa kuitenkin paljon turvamarginaalia, jotta lukemat voivat hieman venyäkin.

10 euroa pelirahaa