Kakkonen pe 17.06. klo 19:00

Tampere United - Ilves-Kissat

Tampereen derbyssä nähdään maaleja!

Perjantaina Pyynikillä pelataan todella kuuma Tampereen derby, kun Kakkosen B-lohkon kärkikaksikko Tampere United ja Ilves-Kissat kohtaavat keskinäisessä ottelussa. Joukkueet ovat pelanneet todella vahvan alkukauden, ja etenkin Ilves-Kissojen matsit ovat olleet oikein viihdyttäviä. Perjantain ottelussa tulee olemaan tunnelmaa, vaikka Kissojen fanipohja ei tätä nykyä kovin vahva olekaan – Unitedin kannattajaryhmä Sinikaarti tulee varmasti dominoimaan Pyynikin ilmatilaa.

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillä Unitedissa pelaa muutamia viime kaudella Kissoja edustaneita pelaajia. United on onnistunut vahvistamaan seuran resursseja, ja pitkäjänteinen työ näkyy myös kentällä. Jukka Listenmaa on hyvä koutsi, ja pienikokoinen Pyynikin kenttä on vierasjoukkueille kauhistus. Isännät lähtevät peliin lähes terveinä: ainoastaan edellisessä pelissä kolhun saanut Aapo Sipponen on sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Ilves-Kissoilla menestyksen salaisuus on ollut kovassa hyökkäyspelissä: Gerald Ben ja Milad Zanidpour ovat paukuttaneet hurjan määrän kaappeja. Puolustus ei edelleenkään ole kovin tiivis, mutta se ei ole haitannut, kun tulivoima on niin hurjalla tasolla. Unitedia vastaan Mikko Innasen suojattien alakerta joutuu todella kovan testin äärelle.

Pienellä kentällä pallo on lähellä koko ajan, ja tilanteet seuraavat toisiaan. Maaliodottama ottelussa onkin poikkeuksellisen korkea. Kaunis kesäilta ja kärkiottelu tulevat keräämään paikalle ison yleisön, ja tunnelma on varmasti taattu. Overilinja on korkea, mutta runsasmaalisuutta lähdetään silti hakemaan tästä matsista – vähintään neljä maalia on tilauksessa.

10 euroa pelirahaa