ti 30.04. klo 19:00

Tampere United - TPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vappuhulinat Tampereen derbyssä – luvassa viihdettä koko rahan edestä!

Vapunaattona Tampere United ja TPV pistävät jalalla koreasti paikallispelin merkeissä. Seurojen kannattavat pitävät tätä nykyä toisiaan päävastustajina. Tälle kaudelle saatiin monen vuoden jälkeen derby kasaan, kun joukkueet pelaavat samalla sarjatasolla. Tampere United kuuluu lohkon ennakkoveikkauksissa nousijakandidaatteihin. Kakkoseen nousseen TPV:n suhteen odotukset ovat maltillisempia.

Tamulle jäi vuosien takaisista paikallispeleistä paljon hampaankoloon, joten tällä kertaa kyseessä on enemmästä kuin pelkistä sarjapisteistä. Tampereella pelaajaliikenne on vilkasta: Unitedissa on useita TPV-taustaisia pelaajia. Paltsarien puolella on myös useampi paikallisvastustajaa edustanut pelaaja. Tamu on kerennyt pelaamaan vasta kolme ottelua, joista oikeastaan vasta viimeisessä peli kulki odotusten mukaisesti: Ilves/2 kaatui matsissa rökälelukemin 5-1.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampere United

@TampereUnited
Taistelu Tammelasta vapunaattona!

Se ainoa oikea Tampereen derby pelataan tiistaina 30.4. klo 19.00 alkaen Tammelan stadionilla ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen.

Osta lippusi: lippu.fi/artist/tamu

TamU-klubi aukeaa jo klo 14.00, portit klo 17.30.

#sinipaidat #kakkonen

TPV:llä on alla kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Aivan valmiilta ei peli ole kauden alussa näyttänyt, joten parannusta haetaan. Perjantainen Suomen Cupin ottelu pelattiin hyvin vaihtoehtoisella kokoonpanolla, joten jalkoja säästettiin tärkeään derbymatsiin. Paltsarit sai nousun jälkeen paluumuuttajia, ja joukkueessa on Kakkosen tasolle hyviä pelaajia. Tämä matsi sytyttää varmasti myös TPV:n joukkueen.

Voisi olettaa, että Tampere United ottaa tässä matsissa kuskin paikan, ja TPV odottaa paikkojaan vastaiskuihin. Maalitilanteita voi tulla paljonkin, ja maalejakin hyvin todennäköisesti nähdään – useampikin. Vetovalinnaksi kelpaa se, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Vappu voi tulla ja Tampereen derby on siihen hyvää viihdettä!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.