Kakkonen la 09.07. klo 17:00

EPS - Tampere United

Tampere United marssii Espoossa voittoon!

EPS aloitti Kakkosen kivikovan B-lohkon hyvin, mutta kesän edetessä arki on koittanut ja joukkue on valunut jo putoamisviivalle. Tampere United on sen sijaan ollut vahva, eikä lohkon kärkipaikkaa voi pitää millään tavalla yllätyksenä. Lauantaina Espoossa United on selkeä ennakkosuosikki, sillä isäntien kupla on puhkeamassa – ellei jo puhjennut.

EPS:ltä on puuttunut jo useamman viikon Aleksi Hollmén, joka on edelleen tehnyt puolet espoolaisten kahdeksasta sarjamaalista. Japanilaisvahvistuksiin luottava EPS ei ole enää ollut yhtä tiukka paketti kuin alkukaudesta, ja Hollmenin poissa ollessa joukkue kaipaisi kipeästi maalintekijää. Trendi on kuitenkin laskeva, ja EPS joutuu taistelemaan sarjapaikastaan, kuten ennakkoon uumoiltiinkin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tampere United on sen sijaan ollut todella vahva, ja tasapainoinen joukkue taistelee tosissaan noususta Ykköseen. Täysin terve miehistö on valmis Espoon vierailuun, ja raamikas hyökkäysosasto tulee luomaan vaaraa isäntien selustaan. Isäntiin verrattuna Unitedilla on muutaman päivän lepoetu, mikä on lämpimillä keleillä isohko etu. Myös luokkaetu puoltaa vieraita.

Vetoihin lähtee vierasvoitto – EPS tuntuu tällä hetkellä todella toimivalta vastapelikohteelta. kuten viimeksi Ilves-Kissoja vastaan nähtiin. Lisäksi Tampere Unitediin on tällä hetkellä kova luotto. Siispä ilman kikkailuja vierasvoittoa kuitille. Avaa samalla tili Sportazalle, joka on yksi parhaista tuoreista tekijöistä markkinoilla!

10 euroa pelirahaa