Kakkonen pe 30.06. klo 19:45

Tampere Utd - HJS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraitten materiaali ei riitä – sisuuntunut United antaa alamäelle vauhtia!

Tampere United ja hämeenlinnalainen HJS palaavat lähes kahden viikon juhannustauolta vihreälle veralle. United pelaa vielä tämän kotiottelun Kaupin tekonurmella ennen kahta Pyynikillä pelattavaa kotiottelua heinäkuussa. TamU on mukana sarjan tasaisessa kärkitaistossa, kun taas HJS:llä on ollut alkukauden aikana isoja ongelmia, ja joukkue saa parantaa, jotta säilyttäisi sarjapaikkansa.

Vihjeen lopussa on ohjeet, kuinka lunastat jopa 30€ ilmaisvedon!

Edellisessä ottelussaan Tampere United kärsi kirvelevän tappion lohkoa johtavalle Atlantikselle vieraissa. Tamperelaisten prässi toimi ensimmäisellä puoliajalla loistavasti, mutta tauon jälkeen aloite siirtyi Atlantikselle, ja kahden maalin johto vaihtui kirveleväksi tappioksi. Jukka Listenmaalle jäi ottelusta pureskeltavaa joukkueen kanssa, ja kotiotteluun saapunee sisuuntunut joukko. Terveystilanne kolmessa viime ottelussa ilman voittoa taaplanneella Unitedilla on hyvä.

Tampere United

@TampereUnited
TamUn alkukauden avainpelaajiin lukeutunut Janar Georg kommentoi omaa ja joukkueen kautta tähän mennessä ja ennakoi perjantain HJS-ottelua.

#sinipaidat #kakkonen @hjs_miehet

HJS läksi omalle tauolleen rumahkolla 1-4 kotitappiolla Pallo-Iiroille. Hämptonilaiset saivat kyllä luotua vaaraa enemmänkin kuin yhden maalin edestä, mutta joukkueen alakerta kyllä tarjoili raumalaisille lahjoja enemmän kuin tällä tasolla voi antaa. Säällinen Atlantis-tappio vieraissa näytti paremmalta, mutta tätä edeltänyt tyly tappio kotona Ilveksen kakkosjoukkueelle antaa ymmärtää, että liikkeellä ollaan liian kevyellä materiaalilla, eikä Eemeli Raittisen tai Santeri Steniuksen tapaisia kultahippuja ole tätä nykyä riveissä.

Tampere United on ottelussa jättisuosikki, ja saa tipsin. Koska HJS saa vedossa maalin eteen, vähintään kahden maalin voitolla otetaan nousut – ja uudet asiakkaat nyt ottavat nousun joka tapauksessa. Lue alta lisää!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tampere United (0:1) 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.