Kakkonen pe 29.07. klo 19:00

Tampere United - MuSa

Tamu on joutunut keskikesällä vaikeuksiin – nyt vastassa nouskuntoinen MuSa!

Kakkosen B-lohko on kärjen osalta tasaisuudessaan todella jännittävässä vaiheessa. Kärkikuusikko on kolmen pisteen sisällä, eikä sarjan alemmassa keskitasossa oleva MuSakaan ole kärkeä kuin seitsemän pistettä jäljessä. Tähän otteluun oman lisänsä antaa isäntänä toimivan Tampere Unitedin suvantovaihe – heinäkuussa pisteet ovat olleet todella kortilla.

Viimeisestä kolmesta ottelusta on nimittäin tullut vain yksi piste tasapelistä EPS:ää vastaan. Viime viikonloppuna United oli odotetusti vaikeuksissa SalPaa vastaan luonnonnurmella, ja Uhmapelaajat kumarsi tästä ottelusta komean lunastuksen. Kokoonpanotilanne Tamulla on melko hyvä, vaikka parin pelaajan korttitili onkin täyttynyt tähän otteluun. United ja MuSa ovat toisilleen hyvin tuttuja joukkueita, joten yllätyksiä ei tässä suhteessa kellekään tule.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MuSan kausi käynnistyi raskaasti dieselkoneen laita, mutta keskikesällä pistepussi on karttunut aivan toiseen malliin. Heinäkuussa täysiä pisteitä on kerätty aivan kärkipään jengeiltä, mutta paikallispelissä FC Jazz oli sen sijaan etevämpi. Ville Ulanen on löytänyt joukkueelleen punaisen langan, ja on myös vuolaasti kiittänyt pelaajiensa tekemistä sekä treeneissä että otteluissa. United saa olla varuillaan nopeiden vieraiden kanssa – MuSa pystyy kääntämään pelin todella nopeasti varsinkin pienellä kentällä.

Ottelusta voidaan ennakoida sangen tasaista. United on tietysti tottuneempi Pyynikin pieneen kenttään, mutta ei se tee Tamusta sen suurempaa suosikkia tähän peliin. Otetaan rohkeasti vierasvoittoa – vähemmän uhmakkaalla päällä olevat pelaajat voivat etsiä esim. nollatasoituksen, jolla tasapelin sattuessa saa panoksen takaisin.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa